Tips voor sterke nagels

We hebben niet allemaal het geluk dat we mooie, lange en sterke nagels hebben. Ze drogen uit, breken af of in het ergste geval, je bijt ze zelf. Maar hoe krijg je nou de perfecte sterke nagels? Het is niet altijd makkelijk om dit zelf te krijgen of behouden, daarom hieronder de perfecte tips voor sterke nagels.
Om nagelbijten te voorkomen heb je zalfjes zodat er een vieze smaak vrijkomt zodra je aan je vingers zit. Maar vaak werkt dit maar voor even. Toch is het belangrijk om te stoppen met nagelbijten als je langere nagels wilt. Het is namelijk slecht voor je nagelriemen en erg onhygiënisch.

Als je slechte nagels hebt dan is het belangrijk dat je ze vijlt want zo verwijder je haaltjes en slechte stukjes nagel. Het is van belang dat je altijd van binnen naar buiten vijlt. Broze nagels kunnen ook ontstaan door een tekort aan vitamine B. Deze vitamine zit vooral vers fruit, groenten en eieren.

Om je nagels en nagelriemen soepel te houden is het verstandig om een crème te gebruiken voor je handen. Zo blijven ze zacht en drogen je handen niet uit.

Nagellak lijkt misschien heel mooi en je kunt er eindeloos mee variëren, maar het is verstandig om soms even niks te dragen. Door het gebruik van nagellak en aceton drogen je nagels uit. Ook kunnen ze geel en slap worden waardoor ze sneller afbreken. Geef je nagels dus af en toe even rust.

Lees ook:Nail Art: vol tips voor kunst op je nagels
Lees ook:Nagels lakken? Dit zijn de trends voor 2012
Lees ook:Essence lanceert nieuwe producten voor nagels
Lees ook:Tips voor gezonde haren
Lees ook:Catrice Limited Edition Million Styles voor nagels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>