Nail Art: vol tips voor kunst op je nagels

Ben je op zoek naar tips en ideeën voor de meest originele kunst voor op de nagels? Lees dan het boek ‘Nail Art’, geschreven door de zusjes Donne en Ginny Geer die altijd de liefde voor Nail Art gemeen hadden. ‘Nail Art’ is hét boek voor de creatieve nail artist die zich graag wil uitleven op nieuwe en ongewone designs of voor de beginnende kunstenaar die alles wil leren over de upcoming mode-uiting. Dagmar Boer heeft ‘m voor Meiden.blog.nl gelezen.

Het aanbrengen van kunst op je vingertoppen, maakt dat deel van je lichaam een accessoire waarmee je een statement kunt maken. Alle tips en trucs die in het boek worden vergeven, zorgen ervoor dat je nagels omgetoverd kunnen worden tot tien kleine kunstwerken. Van makkelijke designs die je even snel kunt aanbrengen tijdens de tv-reclames, tot wat meer uitdagende, handgeschilderde ontwerpen die meer tijd kosten; er is voor ieder wat wils. De handige stappenplannen in combinatie met de duidelijke illustraties, zorgen ervoor dat je precies weet wat je moet doen om de meest fashionable design op je nagels te krijgen. Zelfs voor beginners is het te doen in ‘een handomdraai’.

Ontdek hoe je de kunstwerken kunt namaken, maar ook hoe je je handen kunt verzorgen. We gaan back to the basics wat betreft nagelverzorging, want je leert onder andere hoe je je nagels klaar maakt voor de perfecte manicure, welke tools je nodig hebt als nail artist, hoe je de perfecte nagels lakt, hoe je nepnagels versiert en wat mooie combinaties zijn qua kleur. Dan kan het nagelfeest beginnen en is het tijd voor echte Nail Art. Van streepjes, tot dierenprintjes, polka dots en studs; voor elke stijl zijn er inspirerende designs in het boek opgenomen. Het boek vormt niet alleen een juweeltje voor elke beauty liefhebber, het is ook nog eens een geweldig fijn cadeau om te geven.

Dit boek meteen bestellen bij Bol.com: Nail art

Tekst: Dagmar Boer

Lees ook:HEMA organiseert nail art wedstrijd
Lees ook:Tips voor sterke nagels
Lees ook:Pandaberen op je nagels
Lees ook:Essence lanceert nieuwe producten voor nagels
Lees ook:Voor meiden die de kunst van het verleiden verstaan…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>