Nagels lakken? Dit zijn de trends voor 2012

Fashion beperkt zich niet alleen tot kleding, ook op het gebied van nagels zijn er tal van trends te ontdekken. Verzorgde en tip top gelakte nagels zijn ook komend seizoen een must. Nieuwe tinten, kleurencombinaties en laktechnieken beloven veel goeds voor de nail addicts onder ons. Nagellak is hét middel om de totale look te creëren: mind the details! OPI presenteert je de trends en kleuren voor komend seizoen!

De ‘nagellakhype’ zet zich in 2012 gewoon door! Van absolute felle kleurenknallers tot subtiele nudes, alles kan en alles mag. Opvallende kleuren nagellak zijn ideaal om een simpele outfit te voorzien van een boost fashion. Zachte kleurtjes zijn daarentegen geschikt om een opvallende look te neutraliseren. De nude trend gaat al een tijdje mee en is nog steeds booming op het gebied van fashion, make-up en nagellak. Rustige kleuren als poederroze, beige, transparant en taupe zorgen voor een mooie, verzorgde look zonder teveel poespas. Kies de perfecte lak die bij je huidskleur past en you are good to go!

Colorblock your nails!
Voor een gewaagde look in 2012 kies je er niet voor om alle nagels in dezelfde kleur te lakken maar ga je mee met de Colorblock trend! OPI zet deze verrassende trend door elke nagel te voorzien van een andere kleur. Dus ben jij de trotse eigenaresse van meerdere OPI flesjes nagellak? Dan mag je ze nu allemaal in één keer gebruiken, want vijf gekleurde nagels op één hand is de trend.

Dit was onder andere te zien bij The Voice of Holland waar Laura Estevez verschillende felle kleuren OPI nagellak droeg op haar vingernagels! Ook winnares Iris Kroes droeg OPI op handen tijdens de finale. Ze schitterde dan ook met Dutch ‘Ya Just Love OPI? uit de Holland Collection. Deze collectie, verkrijgbaar vanaf medio februari, laat je de trends van 2012 zien. Nagellak met daarin een subtiele shimmering, felle zomerkleuren én de demin trend. Terug te vinden in de twee Demin blauwe kleuren uit de Holland Collection genaamd I Dont Give a Rotterdam en I have a Herring Problem.

Kleurrijk maar subtiel
Laten we eerlijk zijn, we kunnen niet allemaal zo fantastisch zijn als Beyoncé maar onze nagels kunnen er wél net zo stylish uitzien als die van haar! Beyoncé legt namelijk vaak een kleuraccent op één van haar nagels. Er kan bijvoorbeeld tussen de 9 bijna identiek gevijlde en gelakte nagels, een andere kleur gegeven worden aan de ringvinger. Dit geeft een speels effect waar je mee kunt experimenteren en leuk kunt combineren met je handtas, kleding of bijpassende ring!

Contrast
In fashion is deze trend al een bekend fenomeen maar ook op de nagels is deze gekleurde French Manicure een regelrechte hit! De nagels worden gelakt in een effen tint waarna een contrasterende kleur wordt gebruikt voor de vrije rand van de nagels. Kleurencombinaties in overvloed! Van roze met oranje én van paars tot donkerblauw met metallic goud, go classy! Breng de nagellak strak aan voor het perfecte contrast! Laat de traditionele French Manicure achter je en speel met kleur! Een creatieve variatie: breng de contrasterende kleur niet aan op de vrije rand maar juist net boven de nagelriem, het maantje.

Adviesverkoopprijs: €13,95

Lees ook:Tachtig procent van de vrouwen lakt nagels in de zomer
Lees ook:Ontdek nieuwe make-up trends Catrice voor najaar/winter
Lees ook:Dit aapje blaast je nagels droog
Lees ook:Dit zijn de kerstfilms!
Lees ook:Tips voor sterke nagels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>