Hypebazaar: shopping nieuwe stijl in Eindhoven en Nijmegen

Shopping nieuwe stijl; dat vind je vanaf heden in Eindhoven en Nijmegen. Hypebazaar.nl heeft in beide steden een winkel geopend. Dit cross channel retailconcept combineert schoenen met fashion en lifestyle én fysiek retailen met webwinkelen.

De combinatie van een online en een fysieke winkel voldoet aan de groeiende vraag van de consument. Is een model niet in de winkel voorradig of nieuwsgierig naar het uitgebreide online assortiment? In de Hypebazaar-vestigingen staan internetzuilen waar je gemakkelijk verder kan shoppen bij www.hypebazaar.nl.

Hypebazaar staat garant voor 400 m2 aan lang winkelplezier. Het grote en diverse aanbod geeft de mogelijkheid outfits van top tot teen samen te stellen. Het verrassend grote aandeel schoenen (voor mannen, vrouwen en kinderen) vormt de perfecte mix met kleding, accessoires en lifestyle gadgets.

De lifestyle shoeshop zet de toon met een hoogmodisch schoenenaanbod met merken als Shabbies, Tommy Hilfiger, Blackstone, Unisa, Giorgio Armani, DKNY en Walk in the Park. Net zo trendy en stijlvol zijn de kledingcollecties van Guess, Kocca, French Connection, Saint Tropez, Modström en voor kinderen: Guess Kids, Levi’s, IKKS en GSUS. Accessoires en gadgets – van tassen en portemonnees tot iPad-hoezen – van topmerken als Armani, Björn Borg, Fab. en Roberto d’Angelo maken de outfit compleet. Verder verleidt Hypebazaar met hebberig makende producten als modeboeken, WESC headsets en American Food.

Niet alleen het concept van Hypebazaar is opvallend te noemen, ook de inrichting is eigenzinnig en artistiek. Door hergebruik en restyling van bestaande interieur elementen wordt een bijzondere huisstijl gecreëerd. Nieuwe meubels in combinatie met muurschilderingen maken het geheel af. Twee ogenschijnlijke tegenpolen worden zo op een natuurlijke manier samen gebracht; glossy zwart en wit met rauwe accenten. Dit maakt het geheel tot een ware Hypebazaar mix!

Lees ook:Primark ook winkels in Den Haag, Eindhoven en Nijmegen
Lees ook:1D World pop-up store in Waasland Shopping Center, België
Lees ook:Primark opent winkel in Eindhoven!
Lees ook:Primark Plein44 Nijmegen vandaag geopend
Lees ook:Droge voeten in stijl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>