Primark Plein44 Nijmegen vandaag geopend

Primark Nijmegen is open! Goed nieuws voor de meiden in Gelderland, want dit is de eerste winkel in deze provincie. Vanaf 11 uur vanochtend kan er geshopt worden in de zevende Primark winkel van Nederland.

Primark Nijmegen heeft een oppervlakte van ruim 4.300 vierkante meter, gevuld met de laatste mode. De winkel heeft een uitgebreid aanbod aan mode, schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen. Voor zowel de laatste trends als goede basics ben je bij Primark aan het juiste adres. Daarnaast beschikt de nieuwe winkel over een afdeling met trendy interieurartikelen.

Een woordvoerder van Primark: “Wij zijn trots om een Primark winkel te openen in een van de oudste en meest sfeervolle steden van Nederland. Nijmegen is een bijzondere en mooie stad met een rijke historie.”

Burgemeester Bruls van Nijmegen is erg positief over de komst van Primark: “Primark is een verrijking voor Nijmegen en de Nijmeegse binnenstad.”

Primark Nijmegen is de 270ste winkel van het modebedrijf. De opening van Primark in Nijmegen heeft gezorgd voor 332 nieuwe banen. In Nederland heeft Primark ook al vestigingen in Rotterdam, Hoofddorp, Zaandam, Almere, Zoetermeer en Eindhoven.

Later vanmiddag kun je hier foto’s van de winkel bekijken.

Klik hier om alles te lezen over nieuwe Primark winkels en de collectie.

Lees ook:Opening #Primark Plein 44 #Nijmegen vandaag om 11.00 uur!
Lees ook:Primark Nijmegen bij Plein 44; nog geen datum voor opening
Lees ook:Primark Zaandam vandaag geopend (+ foto’s)
Lees ook:Primark Eindhoven vandaag geopend!
Lees ook:Primark Almere vandaag geopend (+ foto’s!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>