1D World pop-up store in Waasland Shopping Center, België

Op 16 augustus opent de allereerste 1D World pop-up store in België. Na het ongeziene succes van de store in steden over de hele wereld, vervult de tijdelijke winkel nu ook de dromen van 1D-fans in ons land. 3 weken lang wordt het Waasland Shopping Center een trekpleister voor echte Directioners.

De tijdelijke winkel heeft meer dan 125 exclusieve artikelen van Louis, Niall, Liam, Zayn en Harry in petto. Kleding, juwelen en diverse leuke gadgets van One Direction behoren tot het gamma. In april 2012 ging de allereerste ‘1D World’ pop-up store van start in Australië. Met duizenden jonge fans die uitbundig in rijen stonden aan te schuiven en de grootste 1D hits luidkeels meezongen, veroverde ‘1D World’ de wereld. De shop was verder al te vinden in wereldsteden zoals New York, Stockholm, Sydney, Madrid, Chicago en Milaan.

‘1D World Belgium’ zal op vrijdag 16 augustus 2013 om 9u30 de deuren openen in het Waasland Shopping Center voor VIP’s en bekend Vlaanderen. Om 10u is het dan de beurt aan de allergrootste fans die er als eerste bij zijn. Met een oppervlakte van 126 m2, belooft ‘1D World Belgium’ 3 weken lang de ultieme ontmoetingsplaats voor Belgische en zelfs Nederlandse 1D-fans te worden. Bezoekers mogen zich verwachten aan exclusieve wedstrijden, aanbiedingen, een speciale 1D-karaoke en uiteraard de unieke 1D beleving waarbij de Directioners talrijke foto’s kunnen nemen.


Lees ook:Opening 1D World pop-up store Utrecht – sta jij op de foto
Lees ook:Belgische 1D fans beleven wereldpremière in Kinepolis Brussel
Lees ook:Ongekende opkomst bij opening One Direction shop
Lees ook:Laatste dag One Direction Pop-up store in Utrecht
Lees ook:Beauty walhalla Inglot Pop Up Store in Rotterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “1D World pop-up store in Waasland Shopping Center, België

  1. samantha

    1D aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>