Primark ook winkels in Den Haag, Eindhoven en Nijmegen

Primark opent de aankomende tijd ook winkels in Den Haag, Eindhoven en Nijmegen. Wanneer de deuren van deze filialen precies opengaan, is niet bekendgemaakt tijdens de opening van de – tot nu toe – grootste Primark winkel in Almere.

Vorig jaar vertelden de hoge heren nog dat Primark Den Haag de grootste van Nederland wordt en volgens planning in 2014 zou openen. Ook over de nieuwe shop in Eindhoven schreven wij al. Over een Primark in Nijmegen gingen al langer geruchten, maar deze zijn dus vandaag bevestigd. We gaan op onderzoek uit en hopen vandaag de locatie nog bekend te kunnen maken. (klik op de link, om te ontdekken waar ie komt!)

Primark heeft nu vier winkels in Nederland. De Ierse keten is in Almere, Zaandam, Rotterdam en Hoofddorp te vinden.

Lees ook:Grootste Nederlandse Primark winkel in Den Haag
Lees ook:Herfst 2014 waarschijnlijk opening Primark Den Haag
Lees ook:Bijenkorf sluit winkels in Arnhem, Enschede, Breda, Den Bosch en Groningen
Lees ook:Primark Plein44 Nijmegen vandaag geopend
Lees ook:Primark Nijmegen bij Plein 44; nog geen datum voor opening

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>