Catrice en Essence make-up breiden uit

De make-up merken Catrice en Essence breiden uit. Ze hebben beiden al een heel assortiment aan beauty artikelen en daar komt de aankomende weken nog meer bij. CATRICE introduceert 130 nieuwe producten en kleuren. Essence krijgt er een geheel nieuwe, derde display bij.

Essence krijgt een drie meter lange display met allerlei nieuwe producten. De displays komen exclusief bij Kruidvat te staan en zullen aankomende weken geïntroduceerd worden. Essence krijgt naast de huidige producten nu ook minis2go. Handig, als je onderweg bent. In Nederland wordt in maar liefst 83 winkels een display geplaatst en in België 27. Er is dus altijd wel een winkel bij jou in de buurt waar je de nieuwe producten kunt scoren.

CATRICE krijgt 130 nieuwe producten en kleuren gepresenteerd in een twee meter brede display. Ook deze producten komen exclusief bij Kruidvat te staan. Er komt een ruime uitbreiding van het aantal producten voor je ogen. Daarnaast kun je ook je teint nog beter onderhouden door de nieuwe producten. Ook ontbreekt het niet aan nieuwe producten voor je lippen denk aan vrolijke lipliner en shiny lipglosses.

Lees ook:Essence en Catrice komen met nieuwe collectie
Lees ook:Essence ‘Rock out’ make-up lijn
Lees ook:Hopelijk verdwijnt je Catrice lieveling niet uit de winkel
Lees ook:Ontdek nieuwe make-up trends Catrice voor najaar/winter
Lees ook:Kleurrijke must have: make-up tasje essence

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>