Essence en Catrice komen met nieuwe collectie

Essence en Catrice komen weer met een nieuwe make-up collectie. Essence neemt je in november 2014, mee naar New York. Ze hebben een speciale trend edition ‘come to town’. Want wie raakt er nou niet in de shoppingmood bij het zien van prachtige kerstetalages, XXXL kerstbomen en veel kerstlichtjes?

De trend edition is al een cadeau op zich. Het kleurschema bestaat uit klassieke kersttinten als rood en groen met zilveren, gouden, beige en roze accenten. Daarnaast zijn er geweldige body powders, nagellaksetje met drie feestelijke nagellakjes. En daarnaast zijn er weer leuke producten voor ogen, lippen en het gezicht. En al met al is er een setje met vijf super leuke kerstkaarten.

Er is ook een limited edition van Catrice genaamd: VIENNART. Het is deze maand een artistieke en vrouwelijke collectie. Vanaf half november tot en met december worden verschillende producten gecombineerd met zachte abrikoostinten. Het goud zorgt voor glamour. De echt musthaves zijn de Baked Eyeshadows met kanten reliëf, het handspiegeltje en decoratieve sprayflacon.

 

 

Lees ook:Catrice en Essence make-up breiden uit
Lees ook:Essence nieuwe wintercollectie
Lees ook:Vier het voorjaar met nieuwe essence cadeauset
Lees ook:Ontdek nieuwe make-up trends Catrice voor najaar/winter
Lees ook:Naar Las Vegas met Catrice

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>