Essence ‘Rock out’ make-up lijn

Meer goed nieuws over het make-up merk Essence. Omdat het de officiele sponsor is van de MTV European Music Awards, lanceert Essence tussen half oktober en eind november de trend edition ‘Rock Out’. Speciaal voor een ‘rocking’ night.

Om dit jaarlijkse evenement te vieren introduceert essence een nieuwe editie. Deze bestaat uit vrolijke en shiny kleuren zoals: zilver, mint, roze, paars en zwart. De nieuwe lijn bestaat uit shine lipgloss, vier nagellakken, een top coat en nagel- en bodytattoos. De tattoos hebben een glow-in-the-dark effect. Hoe cool is dat? Zo zijn alle ogen op jouw gericht.

De make-up is exclusief bij Kruidvat te koop.

Lees ook:College-look met nieuwste trend make-up Essence
Lees ook:Catrice en Essence make-up breiden uit
Lees ook:Kleurrijke must have: make-up tasje essence
Lees ook:MAC Make-up lijn voor Sharon en Kelly Osbourne
Lees ook:Essence nieuwe wintercollectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>