Ontdek nieuwe make-up trends Catrice voor najaar/winter

Met het Herfst/Winterseizoen 2012 voor ogen en geïnspireerd op de internationale catwalktrends, presenteert Catrice de nieuwe make-upcollectie. De aankomende dagen zullen we alle producten die op dit moment verkrijgbaar zijn onder de loep nemen. Vandaag een overzichtje van de trends.

Een trend die veel impact had tijdens de fashionshows is Gothic Glamour, een expressieve look met een speelse, vrouwelijke touch. Extravagante romantiek in dramatische tinten.

Dit seizoen ligt de focus op de ogen. Durf voor eyeliner te gaan – minimalistisch, dramatisch en intens of opvallend en extravagant. Oranje, groen en blauwe tinten zijn super trendy als toevoeging aan de donkere kleuren voor de ultieme smokey eyes look.

De lippen worden geaccentueerd in een overvloed aan kleuren. Bordeauxrood, warm roze of rood fruit, dit najaar introduceert Catrice opwindende kleuren die lang houden, de lippen verzorgen en je veel plezier bezorgen!

Voor het gezicht: lichte make-uptexturen met een verzorgende en hydraterende formule zijn dit seizoen dé trend om de huid te verwennen en je tegelijkertijd te verzekeren van een vlekkeloze finish.

De nagels blijven dit seizoen de prachtigste accessoires en worden vakkundig gekleurd in stralend goud, vurig koper en heldere petrolkleuren, terwijl gevarieerde nudetinten en neutrale kleuren een natuurlijke, minimalistische look neerzetten.

Lees ook:Ontdek de nieuwste Gosh make-up producten voor dit najaar
Lees ook:Ontdek nieuwe Limited Edition van Catrice: Cucuba
Lees ook:Etos zorgt dit najaar voor blikvangers; make-up en tassen
Lees ook:Allerlei nieuwe Catrice-producten voor prachtige huid
Lees ook:Ontdek de nieuwste Cafe Moda schoenen voor dit najaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>