Britt en Ymke gaan op wereldreis: vanaf 24 april op tv

Britt en Ymke hebben een eigen tv-show gekregen: ze gaan op wereldreis. Je moet nog wel eventjes geduld hebben voor je van de avonturen van de dames kunt genieten, maar vanaf 24 april is het dan zover.

De meiden gaan niet als realitysterren die door een camera worden gevolgd, maar als presentatrices van het nieuwe reisprogramma ‘Britt en Ymke en het mysterie van …’. Hierin nemen ze de kijker mee naar verre landen in alle uithoeken van de wereld. Ze ontdekken bijzondere culturen en ondergaan eigenaardige rituelen.

Omdat het hun eerste officiële programma is, krijgen de dames voor hun vertrek hulp van Dennis Weening en Rick Brandsteder. Deze ervaren collega-presentatoren waren veel liever zelf op wereldreis gegaan, maar mogen nu bepalen waar de dames naartoe gaan en wat ze daar moeten doen. Want in elk land staat Britt en Ymke een opdracht te wachten, die helemaal past bij de cultuur en gewoonten van de inheemse bevolking.

Om hen een beetje op gang te helpen, krijgen de dames een opdracht in Nederland die te maken heeft met deze hoofdopdracht. Of zij dan enig idee krijgen wat hen te wachten staat, is maar de vraag. Want wat heeft een bezoek aan een bloedpoli in Nederland te maken met Mexico en waarom moeten zij zwemmen in een bad met tweehonderd visjes voor hun reis naar de Filippijnen.

Vanaf dinsdag 24 april is dit programma wekelijks tussen 20.30 uur en 21.30 uur te zien op RTL 5.

Lees ook:Britt en Ymke stellen vragen vanavond op tv
Lees ook:Britt en Ymke op zoek naar mysterie mayakalender
Lees ook:Britt en Ymke herdenken kruisiging Jezus op de Filipijnen
Lees ook:Britt en Ymke in Ecuador; wie wordt Bananen-koningin?
Lees ook:Britt en Ymke tekenen contract bij RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>