Britt en Ymke tekenen contract bij RTL 5

Britt en Ymke hebben vandaag een contract met RTL 5 getekend, waarmee zij zich exclusief aan de zender verbinden. De jonge dames werden bekend door hun opvallende uitspraken in het flirtprogramma ‘Take Me Out’.

In het voorjaar van 2010 maakten zij onderdeel uit van de reality reeks ‘Echte Meisjes in de Jungle’ en zorgden zij voor veel hilariteit en commotie. Afgelopen de zomer volgde het internetprogramma ’De Zomer van Britt en Ymke’ waarvoor het tweetal diverse evenementen door heel Nederland bezocht. Op dit moment werkt RTL 5 aan een aantal formats die op hun lijf zijn geschreven en komend jaar te zien zullen zijn.

De meiden zijn erg blij. “Ik heb vandaag mijn eerste contract ooit getekend en vind het heel cool dat dat bij een groot bedrijf als RTL is. Ik heb ontzettend veel zin om voor RTL 5 op pad te gaan en ik kan al helemaal niet wachten om dat met Ymke te doen”, vertelt Britt. Ymke: “Ik ben nu eindelijk geen kandidaat meer en mag zelf gaan meepraten over de programma’s waar ik in zit. Britt en ik zijn hele goede vriendinnen van elkaar dus om met haar op pad te gaan, wordt een feest.”

Vanavond is de contractondertekening van Britt en Ymke in ‘RTL Boulevard’ te zien.

Lees ook:Britt en Ymke blijven bij RTL 5; krijgen nieuwe show
Lees ook:Geisha-moeder neemt Britt en Ymke onder handen in Japan
Lees ook:Britt en Ymke in Ecuador; wie wordt Bananen-koningin?
Lees ook:Britt en Ymke willen Matthijs van Nieuwkerk
Lees ook:Britt en Ymke op zoek naar mysterie mayakalender

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>