Britt en Ymke in Ecuador; wie wordt Bananen-koningin?

Nu Britt & Ymke de mensheid van de ondergang hebben gered tijdens hun eerste reis naar Mexico, staat er alweer een nieuwe belangrijke missie op hen te wachten. In ‘Britt & Ymke en het mysterie van de Bananenkoningin’ is dit keer te zien dat de meiden afreizen naar Ecuador en daar op zoek gaan naar het verhaal achter de lokale traditie om ieder jaar een nieuwe bananenkoningin te verkiezen.

De reis brengt hen langs de evenaar en de grootste beestenmarkt van Ecuador. Onderweg worden ze uitgedaagd cavia te eten, een traditionele specialiteit in dit land. Ook ondergaan ze een eeuwenoud indianenritueel en worden ze overvallen door een natuurramp. Het hotel waar de dames verbleven is volledig overstroomd, maar gelukkig overleven de reislustige ladies dit zonder kleerscheuren.

De belangrijke missie van de dames heeft deze aflevering te maken met de verkiezing van een Bananen-koningin, een lokale traditie en daarom gaan te dames aan het werk op een banenplantage. Uiteindelijk belanden Britt en Ymke op de catwalk en strijden om de titel Banana Queen.

Britt & Ymke en het mysterie van de Bananenkoningin is vanavond te zien tussen 20.30 en 21.30 uur op RTL 5.

Lees ook:Geisha-moeder neemt Britt en Ymke onder handen in Japan
Lees ook:Britt en Ymke met Bosjesmannende bush bush in
Lees ook:Britt en Ymke op zoek naar mysterie mayakalender
Lees ook:Britt en Ymke blijven bij RTL 5; krijgen nieuwe show
Lees ook:Britt en Ymke tekenen contract bij RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>