NùSlank Easy Diet geen succes

Makkelijke maaltijden met veel proteïne en weinig calorieën in verpakkingen van 1 portie, klinkt interessant. Ik wilde de NùSlank Easy Diet lijn dan ook graag uitproberen. Toen ik een paar verpakkingen thuis gestuurd kreeg was dit enthousiasme al snel verdwenen.

De verpakkingen zien er erg goedkoop en niet bepaald smakelijk uit. De bereiding  van de maaltijden zijn daarentegen heel eenvoudig. Het enige wat je in alle gerechten nog toe moet voegen, is water. Als je de verpakking open maakt dan zit hierin alleen een zakje met een soort poeder. Hier voeg je het water aan toe en dan gaat het of in de magnetron of in een pannetje om te koken. Je roert een paar keer en het mengsel wordt langzaam dikker. De door mij genoemde ‘drab’ die je daarna overhoud, is je maaltijd. Het resultaat ziet er dus niet smakelijk uit.

De maaltijden die ik getest heb, smaakten allemaal oké. Ik kreeg het naar binnen en het bleef ook binnen en daarmee is alles gezegd. Daarnaast waren de porties voor mij echt veel te weinig. Ik kreeg geen vol gevoel en had na de maaltijd nog steeds behoefte om te eten. Dit kan natuurlijk ook per persoon verschillen.

Voor mij is NùSlank Easy Diet geen succes. De verpakkingen zien er niet smaakvol uit, de maaltijd zelf ook niet. Het smaakte niet lekker en de porties waren gewoonweg te klein. Het enige positieve is de makkelijkheid van het maken van de maaltijd. De naam Easy heeft NùSlank Easy Diet dan ook echt verdiend.

Tekst: Dewi van Hardeveld

Lees ook:Easy krullen of zomerse golven binnen no-time
Lees ook:Easy, Breezy, Comfy Californian Girls met MET Jeans
Lees ook:Davidoff en National Georgraphic #lovetheocean groot succes
Lees ook:Sport je slank met Wii op dansmuziek met Patrizia Salviato
Lees ook:The Fashion Lisst en Model Convention groot succes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>