Easy krullen of zomerse golven binnen no-time

Pak je sleehakken en je zomerjurk maar uit de kast, want met de nieuwe Easy Waves van BaByliss is je beachlook helemaal compleet! Binnen no-time creëer je heel eenvoudig natuurlijke golven en slagen in je haar.

Je kunt met deze nieuwe stylingtool eindeloos en snel variëren: sexy krullen of zacht golvend haar voor een casual look. Door de keramische – titanium coating wordt je haar optimaal beschermd en creëer je binnen enkele minuten de meest trendy hairstyles die de hele dag perfect in model blijven.

In de zomer wil je zo lang mogelijk van die zonnige dag of zwoele zomeravond genieten. Dankzij de dubbele cilinders van de Easy Waves, kun je ultra snel krullen mooie golven of slagen in je haar creëren. Het keramisch verwarmingselement verwarmt de Easy Waves tot 200°C graden. Afhankelijk van de gevoeligheid en het type haar is het mogelijk de temperatuur in te stellen op 160°C, 180°C of 200°C graden.

Gezien op de catwalk: golvende krullen oftewel de ‘beachy’ waves! Zachte, natuurlijk ogende golven en slagen in het haar zijn momenteel erg trendy en geven een echte beach touch aan je look. De ‘net terug van het strand’ hairdo ziet er geweldig uit bij een casual look, maar is ook zeer geschikt voor een spetterend avondje uit. Easy Waves, het creëren van natuurlijke golven en slagen in je haar ging nog nooit zo snel en gemakkelijk!

In 4 stappen naar een beach look

  1. Verdeel het haar in vieren. Kies een haarlok en plaats die tussen de platen. Plaats de Easy Waves dicht bij de haarwortel voor het creëren van volume. Sluit de krultang om de lok en houd deze enkele seconden vast voor natuurlijke beachy waves.
  2. Laat de pluk los en herhaal deze handeling over de gehele lok, door de krultang steeds te sluiten op de onderste vorige slag. Zo krijg je een gelijkmatiger resultaat en worden foute slagen voorkomen.
  3. Gebruik de krultang zo dat de dubbele cilinders naar buiten gericht staan. Het is dan gemakkelijk om te zien op welke plek de tang precies op de lok geklemd moet worden.
  4. Kneed de golven met je vingers en fixeer met hairspray, maar borstel het haar niet!

Ontdek meer over dit product: BaByliss Krultang C260E

Lees ook:Volle bos levendige krullen in handomdraai met Curl Secret
Lees ook:NùSlank Easy Diet geen succes
Lees ook:Beat the Best met beste acts uit binnen- en buitenland
Lees ook:Easy, Breezy, Comfy Californian Girls met MET Jeans
Lees ook:Ontdek de zomerse outfits van s.Oliver

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>