The Fashion Lisst en Model Convention groot succes

The Fashion Lisst is met meer dan 100.000 bezoekers een groot succes te noemen. Gedurende negen dagen konden stock & sample liefhebbers én de bezoekers van de Huishoudbeurs profiteren van hoge kortingen op kleding, sierraden en zonnebrillen van merken waaronder Emporio Armani, Fab, Nolita, Aaiko, American Vintage, Atos Lombardini, Bandolera, Sapph, Otazu, My Dress en Cavalier.

Het evenement werd voorzien van fantastisch shows van ontwerpers als Sheguang Hu, Allan Vos Michelangelo, Irving Vorster en Audrey Uzuri Couture onder muzikale begeleiding van een indrukwekkende line-up aan top dj’s waaronder Claire & Sheila Hill, Michael Mendoza, Covergirl Sunny, Dj Wolffman en Sebastien Bruce.

Op het podium van The Fashion Lisst werden dagelijks catwalk workshops verzorgd door Mariana Verkerk, onder andere bekend van Hollands Next Topmodel, zodat aankomend modellentalent zich kon voorbereiden op de 7e ModelConvention van afgelopen zaterdag. Meer dan 40 modellenscouts uit binnen en buitenland waren op The Fashion Lisst op zoek naar nieuw modellen talent. En niet zonder resultaat! Van de in totaal bijna 400 deelnemers aan de ModelConvention werden in totaal maar liefst 167 callbacks gegeven.

Lees ook:Model worden? ModelConvention tijdens The Fashion Lisst
Lees ook:VOGUE Fashion’s Night Out Amsterdam groot succes
Lees ook:Davidoff en National Georgraphic #lovetheocean groot succes
Lees ook:The Fashion Lisst komt er weer aan
Lees ook:Dit is je kans om model te worden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>