Philosophy Amazing Grace Firming Body Emulsion getest

amazing-graceDe Philosophy Amazing Grace Firming Body Emulsion is de terechte winnaar van de Holland Beauty Award 2013 en daar mogen wij zeker op proosten. Het product is, na de vele internationale prijzen, nu eindelijk bekroond in Nederland in de categorie Luxe Lichaamsverzorging. Dat het product luxueus is, willen we dan ook onmiddellijk bevestigen. De rustgevende en zachte geur van deze Body Emulsion geeft de vrouw het gevoel alsof zij op de glamoureuze rode loper staat, ook al is zij casual aan het werk.

De firming body emulsion hydrateert de droge en slappe huid. Na het opbrengen van de body emulsion voelt de huid zacht aan en het product vormt tegelijkertijd een goede bescherming voor de huid. Je kunt deze lotion op je vingertoppen aanbrengen en in cirkelbewegingen in de huid masseren, op deze wijze wordt het product optimaal opgenomen.  Je hoeft slechts een minuutje te wachten totdat de lotion is ingetrokken. Deze moisturizer is rijk aan antioxidanten met vitamine c en e. Daarnaast is deze bodylotion voorzien van shea boter, macademia noten en olijfolie. De eenvoudige verpakking ziet er strak en puur uit, maar er staat ook een inspirerende tekst op het product.

Het staat stijlvol in iedere badkamer. Het pompje op de fles is erg hygienisch en je kunt het product daarom ook goed afsluiten. Het pompje neemt nog een praktisch voordeel met zich mee, je kunt namelijk zelf bepalen hoeveel lotion je per keer gebruikt. Het is namelijk mogelijk om het pompje voor de helft in te drukken, op deze manier heb je letterlijk in de hand wat je nodig hebt. Dankzij de hoeveelheid van 480 ml lotion, ben je tenminste vier maanden verzekerd van een stralende huid voorzien van vrouwelijke geur. De Amazing Grace Eau de Toilette is niet voor niets de meest verkochte geur van Philosophy. Deze geur bevat roos, fresia, grapfruit, mandarijn en het is gecreëerd voor vrouwen van alle leeftijden.

De Philosophy Amazing Grace Firming Body Emulsion is geschikt voor jou als je dol bent op de onweerstaanbare geur van Amazing Grace, als je opzoek bent naar een intens hydraterende bodylotion of als je je op en top vrouw wilt voelen. Het product ruikt vrouwelijk, oogt luxueus en werkt als een verstevigende lichaamsverzorging. Kortom het product is een echte multitasker en het sluit daarom naadloos aan op het dagelijks handelen van de gemiddelde vrouw.

Philosophy is  in Nederland verkrijgbaar in geselecteerde Ici Paris XL vestigingen én via de Ici Paris XL webshop. De Philosophy Amazing Grace Firming Body Emulsion haal je voor € 40,62 in huis.

Philosophy: in the end it all comes down to one word, grace.

Tekst: Dagmar Boer

Lees ook:Kruidvat Body & Fruit Pink Grapefruit en Lemon getest
Lees ook:Nieuwe body wash & body milk line van John Masters Organic
Lees ook:Meidenblog test exfoliating wash van Philosophy
Lees ook:Blogger Merle test body Oil van Hannah
Lees ook:Review douglas: body oil

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>