Review douglas: body oil

Van de week kon je al lezen over de handcreme van de Douglas naturals lijn. Vandaag kun je alles lezen over de body oil. Een super fijne olie die zacht is op je huid en niet afgeeft. Ik kan je vertellen dat het een van mijn favorieten is.
De body oil is net zoals de hand creme gemaakt van bio- en natuurcosmetisch middelen en het is daarnaast bekroond met het vegan-level. Daar word ik nou blij van. De producten van de Douglas Naturals lijn bevatten geen synthetische kleurstoffen, geurstoffen en parabenen.

De body oil zit in een hele mooie verpakking. Het is een glazen fles met zilveren dop. De olie die erin zit is licht van kleur en heeft een hele aangename geur. Het ruikt naar Argan. Deze Argan beschermt de huid en zorgt ervoor dat je huid soepel blijft. De Soja-olie bereidt je huid voor op actieve werkstoffen. De olijfolie in de olie hydrateert de huid. Ik gebruik deze olie meestal na het douchen. Ik heb maar een spuitje nodig en daar kan ik mijn hele bovenlichaam mee insmeren. Voor mijn onderlichaam gebruik ik nog een spuitje. Je hebt er maar heel weinig van nodig en het heeft een groot effect. Mijn huid voelt na het insmeren echt zachter aan en het ruikt heel erg lekker. Deze geur blijf je licht ruiken.

Op de lange termijn kan ik nog niet echt een goed oordeel geven want mijn huid is over het algemeen vaak droog. Na het insmeren zelf heeft het wel direct effect. De olie plakt overigens niet en je kunt je kleren direct na het opsmeren gewoon aandoen. Het vlekt niet in je kleding. Deze body oil is echt ideaal voor als je een droge huid hebt en je jouw huid goed wilt verzorgen.

Lees ook:Blogger Merle test body Oil van Hannah
Lees ook:Review: Douglas Naturals handcream
Lees ook:Review: Sensual body spray
Lees ook:Review: Douglas HOME SPA bodyoil
Lees ook:Review: douglas naturals gezichtsserum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>