Kruidvat Body & Fruit Pink Grapefruit en Lemon getest

‘Body & Fruit’. Zo heet de nieuwe lijn lichaamsverzorging van het Kruidvat. De lijn bestaat uit een douchegel, een bodylotion en een body butter. Blogger Irene Groenink heeft alle drie de producten getest. Haar mening lees je hieronder:

Zijn de verpakkingen aantrekkelijk?
Ja hoor. Ik word wel vrolijk van al die kleurtjes en patroontjes! Daarnaast zijn alle verpakking heel iets transparant gemaakt, waardoor je gemakkelijk kunt zien hoeveel er nog in de desbetreffende flacon zit.

Waar ruiken de producten naar?
Naar grapefruit en citroen. Dat zegt de verpakking, maar dat is ook echt zo.

Zijn de producten fijn in gebruik?
Ja, alhoewel ik op twee van de drie producten wel iets heb aan te merken, haha. De douchegel  is aan de dunne kant, waardoor de dosering al gauw te groot is. Hartstikke zonde, want de helft valt dan al meteen van mijn hand en verdwijnt vervolgens in het doucheputje. De bodylotion heeft een draaidop en da’s niet heel handig. Ga maar na: als je net je ene hand hebt voorzien van een dot lotion, heb je nog maar één hand vrij om die dop er weer op te draaien. Ja, of je moet wachten tot je jezelf helemaal hebt ingesmeerd, maar dan zijn allebei je handen heel vet en wordt het ook zo’n geklieder..

Wat voor een werking beloven de producten?
Kort samengevat beloven alle drie de producten dat je een opkikker krijgt, je je als herboren voelt en dat je na gebruik de hele wereld aan kunt.

In hoeverre kloppen deze beloftes?
Ik zou het niet met die woorden zeggen, maar het is inderdaad zo dat je je heel fris voelt na gebruik. Die scherpe grapefruit- en citroenlucht doen iets met je.

Tekst: Irene Groenink

Lees ook:Philosophy Amazing Grace Firming Body Emulsion getest
Lees ook:Nieuwe Body Butters bij kruidvat
Lees ook:Kruidvat Shampoo Moroccan Argan Oil getest
Lees ook:Red Pink lipgloss van Sante getest door @MeidenBlogNL
Lees ook:Voedende haarolie Kruidvat getest; wij zijn enthousiast!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>