Nieuwe jeugdthriller van de Jonge Jury-winnares 2012

Een schoolreisje naar Vlieland loopt volledig uit de hand. Een van de leerlingen wordt gewurgd in de duinen gevonden… Mel Wallis de Vries heeft weer iets spannends gemaakt van haar nieuwste boek.

De groep is lamgeslagen. Wat is er gebeurd? Wie heeft het gedaan? En wie loopt er nog meer gevaar? Vanwege een storm moet iedereen op het eiland blijven. Door het noodgedwongen verblijf komen steeds meer feiten boven water, en bijna iedereen lijkt een motief te hebben. Vriendschappen komen onder druk te staan, want wie spreekt de waarheid? Langzaam maar zeker verandert het schoolreisje in een regelrechte hel. En niemand wordt gespaard.

Op de cover prijkt Daphne Roos, de winnares van de covermodelwedstrijd voor Klem. Zij is uit duizenden meisjes gekozen tot covermodel 2012. Naast de fotoshoot won ze ook een rol in de boektrailer van ‘9789026133435‘.

Over de auteur
Mel Wallis de Vries is de succesvolste jeugdthrillerauteur van dit moment: haar boeken zijn razend populair. De verhalen zijn vlot en realistisch geschreven, en altijd spannend tot de laatste bladzijde. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven.

Lees ook:Zij vormen de jury van Holland’s Next Top Model
Lees ook:Fátima Moreira de Melo ultieme winnares Expeditie Robinson
Lees ook:Voice Kids-winnares Laura van Kaam ontzettend stoer!
Lees ook:Voor de jonge fans van Paul Frank-stuff
Lees ook:Winnares Elite Model Look 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>