Voor de jonge fans van Paul Frank-stuff

Vanaf februari 2012 ligt een gloednieuwe Paul Frank tassencollecties voor kids in warenhuis en lederwarenspeciaalzaak. Met natuurlijk de nodige niet-te-missen accessoires. De tassen en accessoires zijn speciaal ontworpen voor jongens en meiden.

Paul Frank heeft nieuwe thema’s ontwikkeld. Het thema voor meiden is Princess (voor de jongens Pirates). In de kids collectie vind je niet alleen mini-rugzakken, bowlers en reporters, maar ook bijpassende accessoires als een etui en een portemonnee.

Ook leuk als cadeau voor je jonge zusje of broertje. Klik hier voor meer informatie.

Lees ook:Zomertassen Paul Frank hebben hoog fashiongehalte
Lees ook:I Love Paul Frank of kies jij toch voor de Stylo-lijn
Lees ook:Iedereen houdt van cupcakes, zelfs Julius van Paul Frank
Lees ook:Ontdek Paul Frank wintercollectie
Lees ook:The Curlies: behoor jij ook tot fans Paul Turner

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>