Zij vormen de jury van Holland’s Next Top Model

De voorbereidingen voor een nieuw seizoen ‘Holland’s Next Topmodel’, dit najaar te zien bij RTL 5, zijn in volle gang. Inmiddels is ook de vaste jury bekend. Deze bestaat naast ‘HNTM’-presentatrice en ex-model Anouk Smulders uit ‘Glamour’-hoofdredacteur Sabine Geurten en de buitenlandse fotograaf Sharon Mor Yosef.

Anouk Smulders sierde als topmodel de cover van het Franse modeblad ‘Elle’ en was te zien in campagnes van Christian Dior. Daarnaast liep ze shows voor grote modehuizen als Ralph Lauren, Yves Saint Laurent en Giorgio Armani.

Sabine Geurten studeerde aan de Modeacademie Charles Montaigne, waarna ze ruim twintig jaar met nationale en internationale topmodellen en -fotografen werkte voor bekende Nederlandse fashion magazines. Daarnaast heeft ze ruim ervaring als freelance stylist voor toonaangevende modemerken. Sinds 2011 is Sabine hoofdredacteur van ‘Glamour’, het grootste modemaandblad van Nederland.

De Israëlische fotograaf Sharon Mor Yosef werd geboren in Jeruzalem en houdt zich van jongs af aan bezig met tijdschriften en foto’s. In 2002 emigreerde hij naar Nederland, waar hij de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag volgde en daar als eerste student ooit een jaar mocht overslaan. Inmiddels fotografeert Sharon voor nationale en internationale modebladen als ‘Elegance’, ‘JFK’, ‘Avantgarde’ en ‘Jackie’ en doet hij shoots voor modeontwerpers als Jan Taminiau, Edwin Oudshoorn en Dennis Diem. In 2009 fotografeerde hij de deelneemsters uit ‘America’s Next Top Model’ toen zij een bezoek aan Amsterdam brachten. Anouk, Sabine en Sharon worden wekelijks bijgestaan door een gastjurylid uit the scene.

Tenslotte is er dit seizoen van ‘Holland’s Next Top Model’ weer een oude bekende te zien. Stylist Fred van Leer keert terug als coach en is in die rol steun en toeverlaat van de modellen. Hij staat hen bij in de strijd om onder meer het felbegeerde modellencontract. Iedereen wil winnen, maar slechts één deelneemster mag zich uiteindelijk ‘Holland’s Next Top Model’ noemen.

Lees ook:Meiden.blog.nl bij finale Holland’s Next Top Model 2013
Lees ook:Live bij de finale van Holland’s Next Top Model
Lees ook:Tamara wint Holland’s Next Top Model (HNTM)
Lees ook:Holland’s Next Top Model komt niet meer terug
Lees ook:America’s Next Top Model weer te zien op RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>