Fátima Moreira de Melo ultieme winnares Expeditie Robinson

Pokerbabe Fátima Moreira de Melo is dé ultieme winnares van ‘Expeditie Robinson 2012’. Gisteravond keken maar liefst ruim 1,3 miljoen mensen naar de spannende ontknoping van alweer het veertiende seizoen van het populaire survivalprogramma.

Hoewel haar worp met de brandende fakkel Fátima de uiteindelijke winst bezorgde, was het haar voortdurend keiharde, tactische spel dat allesbepalend was en haar zover bracht. Naast de eervolle titel ‘Expeditie Robinson 2012’ sleepte de power lady 50.000 euro binnen.

De andere drie die-hards Peggy, Fajah en Christophe zagen het felbegeerde geldbedrag na weken afzien helaas aan hun neus voorbij gaan, maar kunnen met een opgeheven hoofd terugkijken op deze once in a lifetime experience. Vooral Fajah maakte een bizarre tijd mee op het Maleisische eiland. Zij werd aan het begin van het seizoen al meteen weggestemd, maar knokte zich daarna door middel van de duels terug in het spel en schopte het tot de finale.

Lees ook:Wie wint Expeditie Robinson: Fajah, Peggy, Fatima of Chris
Lees ook:Cast Expeditie Robinson 2012; meeste complotten
Lees ook:Eline Henckens in vrienden-editie Expeditie Robinson
Lees ook:Fajah Lourens vreest weegschaal na Expeditie Robinson
Lees ook:Finale Expeditie Robinson 18 december

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>