Nicolette Kluijver tekent contract met RTL 5

Nicolette Kluijver (29) is per 1 januari aanstaande als presentatrice verbonden aan RTL 5. De jonge presentatrice zal vanaf het voorjaar 2014 voor diverse programma’s aan de slag gaan, waaronder het nieuwe ‘ADAM zkt. EVA’. Volgend najaar wordt zij de nieuwe co-presentatrice van Dennis Weening in ‘Expeditie Robinson’.

Nicolette is sinds 2006 verbonden aan jongerenzender BNN, waar zij onder meer de programma’s ‘Vier Handen op een Buik’, ‘Try Before You Die’, ‘Spuiten en Slikken’ en de reisprogramma’s ‘Spuiten en Slikken op Reis’, ’3 Op Reis’ en ‘Weg Met BNN’ presenteerde.

Nicolette over haar overstap: “Ik ben heel blij met de kans die RTL 5 mij geeft om mij door te ontwikkelen en nieuwe stappen te maken. RTL5 is een geweldige zender en ik kijk uit naar de programma’s die ik mag gaan doen!”

Paul Cormont, zenderdirecteur RTL 5: “Nicolette past perfect bij RTL 5. Ze is jong en toch heel ervaren. Behalve dat ze veel gevoel voor humor heeft, heeft ze ook oog voor relevante zaken in onze doelgroep, die ze vanuit BNN goed kent. Dat ze scherp en eigenzinnig is, past heel goed bij onze programmering. Kortom, ik ben heel blij met haar komst”.

Marc Adriani, Algemeen Directeur BNN: “Marc Adriani, Algemeen Directeur BNN: BNN is de broedplaats voor nieuw radio en TV-talent en dan is het natuurlijk mooi te zien hoe een talent als Nicolette uitvliegt, dat hoort er nou eenmaal bij. Ze heeft prachtige BNN hoogtepunten op haar naam staan, zoals het trekken aan de noodrem in een rijdende trein, het journaal verstoren als klimaatpolitie, seks en drugs bespreekbaar maken in Spuiten en Slikken en tienermoeders helpen in Vier handen op één buik. Haar foto blijft voor altijd op mijn kamer hangen. Wie Spuiten en Slikken, Spuiten en Slikken Op Reis en 3 Op Reis gaat presenteren komend jaar is nog niet bekend.”

Lees ook:Interview Nicolette Kluijver over Sex Academy en meer
Lees ook:Jan Kooijman en Nicolette Kluijver presenteren show met BN’ers
Lees ook:Nicolette Kluijver wil sexy moeder worden
Lees ook:Nicolette Kluijver vertelt over Adam zkt. Eva
Lees ook:Hoogzwangere Nicolette Kluijver naakt in Grazia

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>