Interview Nicolette Kluijver over Sex Academy en meer

Bron: RTLnieuws

Nicolette Kluijver, een hippe mommy en eigenlijk toch ook wel een echte rockchick, is sinds kort te zien in het programma Sex Academy. Daarin helpt ze koppels om hun seksleven weer een boost te geven. Momenteel is ze bevallen van een tweeling en gaat het heel goed. Speciaal voor meiden.blog spraken wij haar over alle nieuwe en leuke veranderingen.

Hoi Nicolette, hoe gaat het met jou?
Heel goed! Zin in mijn nieuwe programma wat sinds vorige week op tv is. Ook heel veel zin om weer te beginnen aan een nieuwe reeks Adam zoekt Eva. Ik voel mij erg blessed met alle kansen die ik krijg van RTL en uiteraard mijn persoonlijke situatie. Een lieve eigen familie die nu nog groter mag worden met twee prachtige lieve kindjes er bij.

Hoe was het om je zwangerschap van een tweeling te combineren met het presenteren?
Niet veel anders dan normaal. Ik voelde me erg goed en had geen last van ochtendmisselijkheid of andere klachten. Dus het was prima te doen!

Over het algemeen maak je vaak wat ‘stoerdere’ programma’s, vind je het maken van dit soort programma’s het leukste? En waarom?
Ik hou er van om een steen in de vijver te gooien. Nieuwe gewaagde dingen uit te proberen. Zo is mijn hele tv carrière begonnen bij six pack en dat zal ik altijd blijven doen.

Ik ben in mijn privéleven ook altijd bezig met grenzen te verleggen: kite surfen, wake boarden en verre reizen maken. Ik probeer echt de dag te plukken. Te voelen dat je leeft. Te doen wat je hart je in geeft!

Hoe vond je het om weer een soort programma te maken over seks? Want voorheen heb je natuurlijk Adam en Eva gedaan en spuiten en slikken.
Leuk. Ook dat genre vind ik leuk omdat het een beetje ongemakkelijk is om erover te praten. Rode oortjes en wiebelende konten in onze klas op de Sex Academy…

Het levert een hoop extra spanning op. Ik vind het een stoer programma geworden. Lekker normaal praten over sex…. Want waarom niet?!

Was het niet raar om zo dicht op de koppels te zitten? Zij moeten uiteindelijk toch aan hun seksleven werken..
Ik ben inmiddels heeeeel veel gewend! Hahaha

Wat voor een gekke of leuke dingen heb je meegemaakt tijdens de opnames?
De resultaten na het onderdeel: “klei je eigen piemel”. Ik deelde de gekleide piemels uit. Beetje gek om met t originele model in je handen te staan terwijl de eigenaar er tegenover zit.

Hoe vond je het om met koppels om te gaan die alles uit hun seksleven willen halen?
Heel stoer. En ze zijn zo eerlijk! De koppels zijn de helden van de show. Durf dit maar eens!

Heeft de deelname aan het programma voor de meeste kandidaten zijn vruchten afgeworpen?
Absoluut! Kijk alle zeven afleveringen en steek er wat van op. Lukt het daarna nog niet, dan zien Goedele en ik je heel graag volgend schooljaar!

Wat voor een programma zou jij nog heel graag een keer willen maken of presenteren?
Ik wil nog veel meer gaan doen, maar ben nu al heel content met wat ik mag maken! Het heeft namelijk alles: overleven en avontuur in Expeditie Robinson, stoer en gedurfd in Sex Academy en nieuw spannend en nooit eerder vertoond in Adam zkt Eva. Ik ben een gelukkig mens! :

Lees ook:Sex Academy van start bij RTL5
Lees ook:Nicolette Kluijver vertelt over Adam zkt. Eva
Lees ook:Nicolette Kluijver tekent contract met RTL 5
Lees ook:Jan Kooijman en Nicolette Kluijver presenteren show met BN’ers
Lees ook:Nicolette Kluijver in verwachting van dochter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>