Nicolette Kluijver vertelt over Adam zkt. Eva

Foto: Nick van Ormondt

Nicolette Kluijver is vanaf vanavond bij RTL 5 te zien als presentatrice van de spraakmakende datingshow Adam zkt. Eva. De kandidaten worden naakt op een eiland gezet om elkaar zo beter te leren kennen. Presentatrice Nicolette heeft al eerder in de Playboy gestaan en besloot de beginpresentatie ook in haar blote kont te doen, zodat ze gelijk was aan de kandidaten. Blogger Chantal Bolleman sprak haar.

Wat was het doel van het Adam zkt. Eva?
“Het is een experiment in de liefde, we gaan kijken wat er gebeurt als je twee mensen naakt bij elkaar zet op een onbewoond eiland. Helemaal afgedaan van alle materealistische zaken zoals make-up, smartphone, een boek, geen mooie jurken enzo. Het is jij en je naakte waarheid op zoek naar ware liefde.”

Er zijn meer kandidaten op het eiland, zien ze elkaar ook allemaal?
“Nee, nee. De kandidaten zitten echt met z’n tweeën bij elkaar, helemaal aan het lot overgelaten. Tenminste, ze krijgen wel wat basisproducten zodat ze kunnen overleven en ze wat ruimte hebben voor de liefde.”

Hoe vond jij het om dit programma te presenteren?
“Heel gaaf! Het is echt een waanzinnig experiment, ik vind dat echt heel leuk. Ik denk dat ik graag spraakmakende televisie maak. Ik vind dit hele leuke genres, het past ook wel bij mij.”

Je hebt de kandidaten natuurlijk ook uit de kleren gezien, hoe was dat voor jou?
“Ik heb het bijna niet gezien, want ik deed de interviews op voorhand en als ze terugkwamen van het onbewoonde eiland. Het is wel een paar keer zo geweest dat ik moest ingrijpen en toen heb ik ze wel naakt gezien. Ik vond dit heel weird. Want het is lastig om ze toch in de ogen te blijven kijken haha, je raakt toch een beetje afgedwaald. Heel gek.”

De kandidaten waren aan elkaar gekoppeld, is het ook zo dat ze elkaar helemaal niet leuk vonden?
“Uh, ja dat is ook gebeurd. Het gekke is wel dat ze in de interviews zo goed aan elkaar gekoppeld waren dat we dachten dat dit puur degene was die ik net daarvoor ook heb geïnterviewd. Toch komen er aan het einde zoveel aspecten bijeen zoals overleven, naakt zijn dat ze elkaar soms ook helemaal niet leuk vonden of wel leuk maar niet leuk genoeg. Het is heel ingewikkeld.”

Je hebt zelf ook spraakmakend programma’s gemaakt, heb jij zelf tips aan de kandidaten meegegeven?
“Ik heb me een beetje gelijkwaardig opgesteld tegenover de kandidaten, dus ik heb mijn beginpresentatie ook naakt gedaan. Dat vond ik heel gek en laat staan als je iemand ontmoet die je echt leuk vind en die persoon dan ontmoet in je blote kont. Dus ik kon me een beetje indenken hoe bizar en raar het moest zijn.”

Vond je dat niet heel eng?
“Ja, nou ja ik deed het natuurlijk met mijn cameraploeg. Ik vond het raar, maar het is lang niet zo raar als leven in je blote kont.”

Zou jij zelf aan dit experiment meedoen?
“Ik vind het helden die het doen, maar ik weet niet of ik zelf mee zal doen. Naakt heb ik geen problemen mee, maar naakt op date. Ja, dat is toch wel heel erg spannend.”

Hoe is er voor de kandidaten gezorgd?
“Ze kregen zonnebrand, bananen, een kleine beetje rijst en drinkwater van ons. En daarnaast kregen ze eventuele middelen om veilig met elkaar de liefde te kunnen bedrijven haha.”

Wat voor een reacties heb jij op dit programma gekregen?
“Nou mensen zijn er wel redelijk preuts over, zoals: ‘Oh, nee er zijn kandidaten naakt’, mensen hebben er een heel groot oordeel over maar Adam zkt. Eva is een heel openminded programma. Je moet er met een open vizier in.”

Denk je dat het programma de manier is om ware liefde te vinden?
“Het is wel een ultieme manier. Ik citeer even de jongen die in de eerste aflevering zit: ‘het zou toch te gek zijn dat je als man tegen je kind kunt zeggen, ik heb jouw moeder ontmoet op een onbewoond eiland, in mijn blote kont!’ Haha!”

Tekst: Chantal Bolleman

Lees ook:Naakt Daten? Dit vinden wij van Adam zkt. Eva
Lees ook:Interview Nicolette Kluijver over Sex Academy en meer
Lees ook:Hoogzwangere Nicolette Kluijver naakt in Grazia
Lees ook:Jan Kooijman en Nicolette Kluijver presenteren show met BN’ers
Lees ook:Nicolette Kluijver tekent contract met RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>