Jan Kooijman en Nicolette Kluijver presenteren show met BN’ers

De reality adventure show ‘I’m A Celebrity, Get Me Out Of Heren’ komt ooh naar Nederland. Jan Kooijman en Nicolette Kluijver gaan deze show presenteren die vanaf zondag 20 april om 20.00 uur te zien is bij RTL 5. In dit programma ruilen tien BN’ers hun comfortabele levensstijl in voor een avontuurlijk verblijf op één van de meest onherbergzame plekken op deze planeet: de hete, vochtige jungle van Suriname met als naaste buren onder andere slangen en kakkerlakken.

En alsof deze uitdaging nog niet groot genoeg is, worden de kandidaten dagelijks onderworpen aan hilarische tests. Hun tegenspelers zijn, behalve de andere deelnemers, muizen, kikkers, wormen en… duizenden insecten. De kandidaten worden genadeloos geconfronteerd met hun meest primaire angsten. Pas als ze die angsten weten te overwinnen en erin slagen deze bizarre proeven te winnen, krijgen ze extra voedsel en zijn ze een stap dichterbij de finale. Angsthazen en opgevers worden zonder pardon naar huis gestuurd. Na acht weken zal er één BN’er worden gekroond tot ‘Koning of Koningin van de Jungle’.

Lees ook:Kijkje thuis bij Jan Kooijman in de TROS TV SHOW
Lees ook:Interview Nicolette Kluijver over Sex Academy en meer
Lees ook:Nicolette Kluijver tekent contract met RTL 5
Lees ook:Jan Kooijman en Dennis Weening over ‘Killer Karaoke’
Lees ook:Assepoester met Nicolette van Dam, Egbert Jan Weeber en Hannah Hoekstra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>