Favoriete brillen van Helena Christensen bij Specsavers

Internationaal model en fotografe Helena Christensen lanceerde dinsdag een fashionable monturencollectie onder de naam ‘Selected by Helena Christensen’. Ze presenteerde haar twintig favoriete monturen, die perfect aansluiten bij haar persoonlijke stijl. Variërend van klassieke tot trendy monturen en eyecatchers in felle kleuren.

“Ik ben heel blij dat mijn samenwerking met Specsavers wordt uit-gebreid met een mooie collectie monturen die uitstekend past in mijn portfolio van producten waar ik mij persoonlijk voor inzet,” aldus Helena Christensen.

“De bril is tegenwoordig een belangrijke accessoire en trekt onmiddellijk de aandacht door de prominente positie op het gezicht. Ik ben gefascineerd hoe je met een bril verschillende stijlen kan creëren. Brillen kunnen verschillende facetten van een persoonlijkheid benadrukken. Je kunt een montuur altijd kiezen passend bij je stijl of de stemming waarin je je bevindt. Het is als model en fotografe daarom een uitdagend en spannend project,” vertelt Helena Christensen. “Mijn ‘Selected by Helena Christensen’ collectie is heel gevarieerd, zodat iedere brildrager een montuur kan vinden dat het beste bij zijn of haar persoonlijkheid en stijl past.”

De ‘Selected by Helena Christensen’ collectie is vanaf nu verkrijgbaar in alle Specsavers-filialen. Prijzen vanaf €79,-inclusief standaard enkelvoudige glazen.

Lees ook:Helena Christensen zoekt Brildrager van het Jaar
Lees ook:Erica Groeneveld Specsavers Brildrager van het Jaar 2013
Lees ook:Helena models zoekt nieuwe gezichten.
Lees ook:Dit zijn de favoriete Keds-sneakers van Taylor Swift
Lees ook:Nog één keer genieten van je favoriete SYTYCD danstalent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>