Op wereldreis met Swarovski’s Erika & Eliot

De Erika & Eliot-hangers van Swarovski zijn razend populair over de hele wereld. Met een knipoog naar deze internationale rage heeft Swarovski een gelimiteerde collectie uitgebracht met als titel ‘Erika & Eliot Around the World’.

De collectie, in een eerbetoon aan dertien landen, bestaat uit dertien artistiek vormgegeven hangers met de kenmerkende expressieve gezichtjes en unieke persoonlijkheden die de figuurtjes zo succesvol hebben gemaakt. Erika en Eliot zijn onder meer te zien in de kleuren van Italië, Duitsland, de VS, Zwitserland, Oostenrijk en Korea en dragen karakteristieke symbolen zoals de Franse baret, de Hollandse tulp, de Russische baboesjka, de berenmuts van de Engelse wacht, een Chinees feestkostuum en een Braziliaanse carnavalsoutfit.

De ‘Erika & Eliot Around the World’-hangers zijn uitgevoerd in epoxy en Pointiage, een exclusieve techniek waarbij kristallen met de hand worden aangebracht. Het zijn echte mode- items en de perfecte accessoire voor elke fashionista. De figuurtjes zijn ook verkrijgbaar als prachtige bedels, om uw sieraden een accessoires een persoonlijk tintje te geven.

Verwacht in maart 2012

Lees ook:USB sticks van Swarovski met dubbele functie
Lees ook:Hello Kitty Swarovski sieraden voorjaar/zomer 2012
Lees ook:Ontdek Swarovski’s Herfst/Winter-collectie 2012/13
Lees ook:Britt en Ymke gaan op wereldreis: vanaf 24 april op tv
Lees ook:Swarovski toont duistere facetten van Disney

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>