USB sticks van Swarovski met dubbele functie

Swarovski laat alledaagse objecten sprankelen. Shoppenblog ontdekt de Active Crystals-collectie. Deze bestaat uit stijlvolle hightech gebruiksvoorwerpen in een speels jasje, zoals kleurrijke en veelzijdige USB-sticks.

Sommige kunnen als hangers worden gedragen en andere functioneren tevens als sleutelhangers. En in 2012 wordt alweer een innovatie aan deze favoriet met dubbele functie toegevoegd: een materiaal dat zijdezacht aanvoelt

De USB-hangers zijn schitterend en verfijnd en hebben de vorm van een vlinder. De vleugels zijn bedekt met meer dan 200 sprankelende kristallen en geven een ultieme schittering.

De ‘Love me, love me not’ USB-sleutelhangers in de vorm van een bloem zijn dierbaar en romantisch. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren Indian Pink en Lavender. Maar liefst 160 kristallen zijn te vinden op de bloemblaadjes, waarvan er eentje tevens fungeert als USB-stick. Aan de achterkant van het blaadje is de inscriptie ‘Love me’ verborgen.

De cultfiguurtjes Erika en Eliot prijken op vier USB-sticks verfraaid met opvallende kristallen in levendige kleuren. Ze hebben een dubbele functie als roestvrijstalen sleutelhanger en zijn een perfecte aanvulling op de gevarieerde collectie accessoires gewijd aan dit charmante duo. Functionaliteit en design zijn gecombineerd met frisse verbeelding in deze USB-sticks/sieraden.

Opslagcapaciteit 4GB – Verkoopprijs: € 65

Lees ook:Jaden Smith heeft geen moeite met dubbele rol van vader
Lees ook:USB gekte – kleine cadeautjes voor feestdagen
Lees ook:Moordvrouw start vanavond met een dubbele aflevering
Lees ook:Op wereldreis met Swarovski’s Erika & Eliot
Lees ook:Swarovski toont duistere facetten van Disney

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>