Hello Kitty Swarovski sieraden voorjaar/zomer 2012

Na het succes van de eerste Swarovski Hello Kitty sieraden- en accessoireslijn kun je vanaf februari weer allerlei leuke sieraden vinden in de geselecteerde Swarovski Boutiques.

De lijn Hello Kitty Lollipop bestaat uit een armband, een bijpassende hanger en oorsieraden. De armband bestaat uit een streng kristallen kralen aan een gerhodineerde schakel, met twee kleine hangers. Het hoofdje en lijfje in heldere minikristallen zijn geheel met de hand gemaakt met Swarovski’s beroemde Pointiage-techniek. Deze driedimensionale uitvoering van Hello Kitty wordt aangevuld met een kleine hanger in de vorm van een rode strik, wat deze verrukkelijke armband helemaal compleet maakt.

De sieradencollectie Hello Kitty Glamour is heel erg vrouwelijk. Het weelderige collier is een ongedwongen combinatie van een lint en een strik in zwart satijn, een elegante schakel en drie rijen kristallen in een subtiel kleurverloop van helder naar zwart kristal. Een clustering van schitterende rode kristallen appeltjes, die bij elkaar gehouden worden door de strik, accentueert dit asymmetrische collier. De set bestaat daarnaast uit een armband met drie strengen kristallen en twee paar oorsieraden met tere rode kristallen appeltjes en rode, zwarte en heldere kristallen stenen.

De tijdloze Chic-ring is een terugkerend element in Swarovski’s seizoenscollectie en is er nu ook in een Hello Kitty-uitvoering. De met behulp van de Pointiage-techniek met de hand gezette kristallen in verschillende vormen, slijpingen en kleuren, het gezichtje met rhodium toplaag en de kleine roze strik in epoxy passen perfect bij deze grote ring en vormen een subtiele verwijzing naar de inspiratie erachter.

De collectie bevat ook enkele bedeltjes met symbolen uit de wereld van Hello Kitty, zoals bijvoorbeeld Candy en Ice Cream. Deze kunnen aan een armband bevestigd worden, of als hanger aan het gerhodineerde collier worden gedragen. Bij het driedimensionale Cupcake-bedeltje piept de kleine Hello Kitty met haar hoofdje boven het cakevormpje uit. Elk bedeltje is voorzien van heldere minikristallen die zijn aangebracht met behulp van de Pointiage®-techniek, rood of roze epoxy en een afwerking met palladium toplaag.

Een lijn nieuwe leren accessoires, ontworpen door Nathalie Colin, maakt de collectie compleet. Een van de must-haves voor dit seizoen is de Hello Kitty Glamour kaarthouder. Dit ultra-stijlvolle stuk is voorzien van zwart gecapitonneerd kalfsleer met heldere minikristallen op de stiknaden. Dit is gecombineerd met Hello Kitty in wit lakleer, met gele en zwarte details en een rode strik met ton-sur-ton kristallen aangebracht met de transfertechniek. Ditzelfde witleren gezichtje met gekleurde transferkristallen op de strik is ook terug te vinden op de oortelefoonhouder met palladium afwerking en op het kleine portemonneetje in fuchsiakleurig nylon. Deze drie accessoires passen ook goed bij andere bestaande producten, zoals de Hello Kitty tas, de Crystal Mesh kaarthouder en het leren tasbedeltje.

Lees ook:Ontdek Swarovski’s Herfst/Winter-collectie 2012/13
Lees ook:Shakira draagt Swarovski ketting als hoofdband
Lees ook:Make-up voor voorjaar en zomer van ARTDECO
Lees ook:Verliefd op voorjaar/zomer collectie TC WOW Stars
Lees ook:Swarovski kiest voor moederdag voor pasteltinten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>