Nicki Minaj-concert 15 oktober; kaartverkoop start morgen

Een paar weken geleden trad Nicki Minaj voor het eerst op in Nederland. De Amerikaanse pop-rapsensatie trof er een uitverkochte Heineken Music Hall vol uitzinnige kids met veelal fluorescerende kleding, die alle teksten letterlijk meezongen. Minaj was nogal onder de indruk van het publiek in Amsterdam, zo bleek uit haar tweet aan haar meer dan dertien miljoen volgers na afloop: “I’ve toured for the last 5 years of my life. I’ve never in my #LIFE experienced a crowd like the one I just witnessed tonight in #Amsterdam”

Nicki Minaj’s ster is het afgelopen jaar als een komeet de lucht in geschoten. Sinds de release van haar debuutalbum ‘Pink Friday’ breekt de 29-jarige zangeres/rapper record na record in de Verenigde Staten. Zo heeft ze de meeste hits van alle vrouwelijke rappers ooit en had ze als eerste artiest zeven singles tegelijkertijd in de Billboard Hot 100. Daarnaast won ze vorig jaar een MTV Video Music Award en twee American Music Awards, en kreeg ze drie Grammy-nominaties. Inmiddels is haar nieuwe album ‘Pink Friday: Roman Reloaded’ uit en heeft de eerste single ‘Starships’ de platina status bereikt in Nederland. Bekijk de videoclip bij ‘Starships’ hier.

Op 15 oktober 2012 keert Minaj terug naar Amsterdam, dan treedt ze op in de Ziggo Dome. De kaartverkoop van het concert start op vrijdag 29 juni.

Lees ook:Kaartverkoop concert Violetta start 3 oktober
Lees ook:Nicki Minaj Pink Frida: Roman Reloaded; sushi inspiratiebron
Lees ook:Nicki Minaj krijgt eigen OPI nagellak collectie
Lees ook:Kaartverkoop Justin Timberlake Gelredome; start morgen al
Lees ook:Honderden gillende fans voor Nicki Minaj

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>