Kaartverkoop Justin Timberlake Gelredome; start morgen al

Wist je dat je kaartjes voor het concert van Justin Timberlake op 18 april 2014in de GelreDome ook al voor 5 oktober kan kopen? Aanstaande zaterdag mag dan het officiële moment zijn waarop de kaartverkoop start, er zijn ook al twee pre-sale momenten. Morgen kunnen de leden van zijn fanclub bijvoorbeeld al tickets scoren.

De kaartverkoop voor de Europese tournee van The 20/20 Experience World Tour begint zaterdag 5 oktober. Leden van de nieuwe fanclub van Justin Timberlake, The Tennessee Kids (#TNKids), hebben vanaf 1 oktober toegang tot de pre-sale. Fans wordt geadviseerd lid te worden van deze fanclub via: thetennesseekids.justintimberlake.com, daar ontvangen zij een speciale code waarmee ze toegang krijgen tot de pre-sale. De pre-sale voor MasterCard kaarthouders begint op woensdag 2 oktober aanstaande.

Lees ook:Nicki Minaj-concert 15 oktober; kaartverkoop start morgen
Lees ook:Justin Timberlake 18 april in Nederland, 1 mei België
Lees ook:Kaartverkoop concert Violetta start 3 oktober
Lees ook:Jason Derulo komt naar Nederland en België: kaartverkoop start!
Lees ook:Selena Gomez 3 september HMH; voorverkoop start morgen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>