Nicki Minaj krijgt eigen OPI nagellak collectie

OPI kondigt de lancering aan van zes beperkt verkrijgbare lakken – inclusief een paarse Shatter – geïnspireerd door de Amerikaanse hiphop sensatie Nicki Minaj!

Nicki’s unieke nagel- en fashionstijl, haar voorliefde voor felle kleuren en haar debuutalbum Pink Friday hebben geleid tot deze exclusieve collectie. De Nicki Minaj by OPI Collection bevat een variatie aan felle kleurschakeringen, van neon limegroen tot babyroze.

Een nieuwe Shatter Coat kleur, geïnspireerd op Nicki’s look, mag niet ontbreken in deze samenwerking. De Super Bass Shatter is een paarstint die alle records zal gaan breken. Breng de shatter aan over droge nagellak voor een matte craquelé finish; door een laagje top coat toe te voegen krijg je juist een hoogglans effect. Deze sensationele collectie bevat verder vijf kleuren die uiteenlopen van fris roze, confetti glitters in alle kleuren van de regenboog en sprankelend metallic antraciet tot limegroen en aquablauw.

Deze exclusieve Nicki Minaj Collection bestaat uit de volgende 6 tinten:

* Pink Friday Start je weekend met deze sexy bubbelgum-roze lak
* Metallic 4-life Dit sprankelend antraciet flies with the stars in the skies
* Save Me I drove for miles just to find deze zilveren regenboog glitters
* Fly I came to win, to fight… en om deze aquablauw te dragen
* Did it On ’Em Een brutale limegroene lak die graag in de spotlight staat
* Super Bass Shatter Driedimensionele paarse Shatter Coat

De Nicki Minaj Collection (€ 14,50 voor 15 ml) zal verkrijgbaar zijn vanaf medio januari 2012. Ook is er een minisetje (€ 17,95) verkrijgbaar met daarin 4 kleuren. De OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van gerenommeerde beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en schoonheidssalons. Voor meer informatie over verkoopadressen: www.opi.nl.

Lees ook:Nicki Minaj Pink Frida: Roman Reloaded; sushi inspiratiebron
Lees ook:Nicki Minaj-concert 15 oktober; kaartverkoop start morgen
Lees ook:Nicki Minaj opnieuw gezicht van MAC Viva Glam
Lees ook:Honderden gillende fans voor Nicki Minaj
Lees ook:Nicki Minaj lanceert lipgloss voor goede doel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>