Kaartverkoop concert Violetta start 3 oktober

Violetta, in het echt geheten Martina Stoessel, komt naar Nederland. Martina is bekend van de Disney Chanelle hitserie Violetta. Ze komt op 11 maart 2015 naar Nederland om hier een concert in Ahoy te geven. De kaartverkoop start vrijdag 3 oktober om 19.00 via Ticketmaster Nederland.

 

 

Violette Live, brengt de originele cast van de Disney Chanelle serie Violette naar Nederland. Violetta wordt op het podium vergezeld door een team van dansers en een live band. Ze zullen de meeste populaire liedjes uit seizoen 1 en 2 spelen. Daarnaast is er een oogverblindend decor en lichtshow. De fans hebben er lang op moeten wachten maar 11 maart is het dan eindelijk zover.

 

Lees ook:Nicki Minaj-concert 15 oktober; kaartverkoop start morgen
Lees ook:Extra concert Violetta in Rotterdam
Lees ook:Win privé concert van MainStreet via Disney’s Violetta
Lees ook:Beyoncé 22 april in Ziggo Dome – kaartverkoop start vrijdag
Lees ook:Jason Derulo komt naar Nederland en België: kaartverkoop start!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kaartverkoop concert Violetta start 3 oktober

  1. ketcha

    ik ben blij dat ik deel kan nemen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>