VOGUE Fashion’s Night Out Amsterdam groot succes

VOGUE Nederland vierde vorige week de mode met een geslaagde eerste Amsterdamse editie van het internationale event VOGUE Fashion’s Night Out. Met live optredens, ontwerpers, speciale producten en in store events in 77 deelnemende winkels in de high end P.C. Hooftstraat, de Van Baerlestraat en de Bijenkorf trok de avond duizenden bezoekers.

Om zes uur opende VOGUE’s hoofdredacteur Karin Swerink, vergezeld door topmodellen Dewi Driegen en Ymre Stiekema en een fanfarekorps, het modefeest voor de Bijenkorf op een volgepakte Dam.

In de Bijenkorf verdrongen bezoekers zich rondom de catwalk waar Karin Swerink en het VOGUE-team de avond inluidden met een grootse modeshow. VOGUE-lezeressen konden exclusieve workshops van hun favoriete modeontwerpers volgen en hen ontmoeten. Zo bouwde Iris van Herpen haar atelier voor een avond na, swingde Marga Weimans mee op de dansvloer van haar eigen Silent Disco en customizede Avelon-ontwerper Erik Frenken witte VOGUE T-shirts. Op de bovenste verdieping was een exclusieve screening van de modedocumentaire ‘Diana Vreeland: The eye has to travel’.

In de P.C. Hooftstraat ontstond intussen een spontaan straatfeestje, met rijen fashion fans die stonden te wachten voor hun favoriete boetiek en intussen genoten van champagne, cocktails, frozen yoghurt en cupcakes. De limited edition nagellak en lipstick Les Twin-Sets van Chanel, speciaal voor Fashion’s Night Out gemaakt, waren zeer gewild. De manicure van Estée Lauder bij Mulberry en de blow-dry bar van L’Oréal bij Karen Millen waren ook populair. In de VOGUE pop-up store waren exclusieve VOGUE-producten te koop en trad de band Moke op. Ook Lieke van Lexmond zong twee nummers.

Voor de performance van ontwerpers Viktor & Rolf, getiteld ‘You’re in Vogue with V&R’, ontstonden lange rijen voor het Stedelijk Museum. Honderden mensen stonden in de rij om met de ontwerpers op de foto te kunnen in een speciale VOGUE-cover.

De avond werd in de Bijenkorf afgesloten met een optreden van de Belgische Selah Sue.

Lees ook:Eerste NL Vogue Fashion’s Night Out 13 september in A’dam!
Lees ook:Bijenkorf Vogue Fashion’s Night Out met Selah Sue
Lees ook:The Fashion Lisst en Model Convention groot succes
Lees ook:Front row bij Amsterdam Fashion Week (#AFW) met app
Lees ook:Davidoff en National Georgraphic #lovetheocean groot succes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>