Column Irene: Verstoppertje

Blogger Irene Groenink schrijft columns over haar leven. Omdat ze ontzettend herkenbaar zijn, delen we haar belevenissen natuurlijk op Meiden.blog.nl. Wij hebben er in ieder geval al ontzettend om moeten lachen…

Verstoppertje spelen. Ik was er vroeger dol op. Of nou ja, het verstop-gedeelte, dát vond ik leuk. Het zoeken was niks aan. Helemaal niet als die rottige buurjongen weer ‘es had besloten dat het met ‘buut vrij voor de hele pot’ was. Niemand wilde het verder, maar ja, hij was de oudste, dus hij had besloten. Zo ging dat toen.

Klik hier om verder te lezen.

Lees ook:Column Irene: Da’s pech, sleutels en portemonnee weg!
Lees ook:Column Irene: Kennissen
Lees ook:Column Irene: Rangorde Der Fietsen
Lees ook:Column Irene: Huh
Lees ook:Column Irene: Vrouwenbrein vs. mannenbrein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>