Column Irene: Rangorde Der Fietsen

Blogger Irene Groenink schrijft columns over haar leven. Omdat ze ontzettend herkenbaar zijn, delen we haar belevenissen natuurlijk op Meiden.blog.nl. Wij hebben er in ieder geval al ontzettend om moeten lachen…

Vier jaar geleden werd mijn fiets voor het eerst gestolen. Na een lange, slepende wiskunde PO dag (ik wil het er verder niet over hebben) stond mijn fiets niet meer tussen al die andere fietsen op het station. Waarom hadden ze uitgerekend mijn fiets meegenomen?! Ik snapte er niks van. Oké, als er een rangorde van fietsen zou bestaan, stond mijn fiets wel net een plekje boven de stationsfiets, maar toch.

Klik hier om verder te lezen.

Lees ook:Column Irene: Huh
Lees ook:Column Irene: Ik zeg wel niets meer..
Lees ook:Column Irene: Verstoppertje
Lees ook:Column Irene: Kennissen
Lees ook:Column Irene: Story of my life

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>