Column Irene: Huh

Blogger Irene Groenink schrijft columns over haar leven. Omdat ze ontzettend herkenbaar zijn, delen we haar belevenissen natuurlijk op Meiden.blog.nl. Wij hebben er in ieder geval al ontzettend om moeten lachen…

Het is alweer een tijdje geleden dat ik met vriendin Niki van school naar haar huis liep. Ik zou ‘s avonds één van mijn favoriete recepten voor haar klaarmaken. We hadden ‘t erover en liepen daarna even zwijgend naast elkaar. We passeerden het station. Station Zwolle. ‘t Is daar momenteel één grote bouwput. Overal hangen afbeeldingen die je een idee moeten geven van hoe het er allemaal uiteindelijk uit komt te zien. Ik was nét gefascineerd naar die afbeeldingen aan het kijken, toen Niki zei:

“Ik ben benieuwd hoe het gaat worden!”

Klik hier om ‘m helemaal te lezen.

Lees ook:Column Irene: Rangorde Der Fietsen
Lees ook:Column Irene: Kennissen
Lees ook:Column Irene: Verstoppertje
Lees ook:Column Irene: Story of my life
Lees ook:Column Irene: Vrouwenbrein vs. mannenbrein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>