Column Irene: Vrouwenbrein vs. mannenbrein

Blogger Irene Groenink schrijft columns over haar leven. Omdat ze ontzettend herkenbaar zijn, delen we haar belevenissen natuurlijk op Meiden.blog.nl. Wij hebben er in ieder geval al ontzettend om moeten lachen…

Gisteravond was weer zo’n avond: ik lag nét in bed, klaar om lekker te gaan slapen, toen ik opeens begon te malen. Wat gaan we morgen eten? Hoe laat kwam de visite ook alweer? Wat voor een boodschappen moet ik halen? Wat is er nog in huis? Wat ga ik morgen aantrekken? Heb ik eigenlijk nog wel genoeg schone kleren? Heb ik vandaag wel goed voor de vissen van buurvrouw Anja gezor.. ..SHIT! DE VISSEN VAN BUURVROUW ANJA!

Klik hier om verder te lezen

Lees ook:Column Irene: Huh
Lees ook:Column Irene: Kennissen
Lees ook:Column Irene: Verstoppertje
Lees ook:Column Irene: Story of my life
Lees ook:Column Irene: Da’s pech, sleutels en portemonnee weg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>