Interview met aanstormend talent Tarik Moree (uit Doris)

Heb jij maandag ook naar de serie ‘Doris’ op Net 5 gekeken? In deze serie probeert een gescheiden moeder van twee kinderen haar leven weer op de rit te krijgen. Zag je daar die leuke tv-zoon van Tjitske Reidinga? Dat is Tarik Moree. Blogger Chantal Bolleman heeft hem geïnterviewd.

Hoe voelt het om in deze serie te spelen?
Het voelt super gaaf, überhaupt om in een naar mijn mening goeie serie te komen met zo’n goeie cast vind ik heel bijzonder op mijn leeftijd.

Vertel eens wat meer over de serie?
De serie gaat over een gescheiden vrouw die haar leven weer op de baan probeert te krijgen alleen dan in een benedenwoning in Amsterdam. En om het hele verhaal nog moeilijker te maken heeft ze ook nog twee kinderen die af en toe wat irritant en veeleisend kunnen zijn, haar ex, en haar moeder die haar ex nog te vriend wilt houden.

Wat is je rol?
Ik speel de zoon van Doris, een gewone puberende jongen van 17 die het allemaal niet zo heel erg interessant vind.

Hoe was het om met onder andere Tjitske Rijdinga te spelen?
Het spelen met al de acteurs was geweldig en een onwijze ervaring, ik vond spelen met Tjitske al redelijk indrukwekkend, maar toen bleek het dat ik ook met Jacob Derwig, Gijs Scholten van Aschat, Ellen Vogel en nog veel meer grote acteurs en actrices mocht spelen.

Jij speelt de zoon van Doris, lijk je in het echte leven op Willem?
Niet echt, Willem is redelijk rustig en hij hangt heel veel. Ik zou dat niet kunnen. Ik ben altijd met vrienden of bij vrienden of bezig met iets. Qua luiheid lijk ik wel heel erg op Willem.

Wat vond je het leukste om te doen in de serie?
Een scene aan de eettafel met Jacob en Bart Rijnink waarin tussen Jacob en mij zonder het afgesproken te hebben allemaal grapjes ontstonden.

Heb je altijd al willen acteren?
Ik zit al sinds mijn zesde op Jeugdtheaterschool Rabarber in Den Haag. Op een gegeven moment heb ik bepaald dat ik acteren niet meer als hobby wilde en heb ik mij aangemeld bij een castingbureau. Sindsdien gaat het eigenlijk super.

Wat doe je naast je acteerwerk graag?
Ik zit momenteel nog op school in mijn examenjaar en ik heb niet heel veel tijd. Als ik tijd heb dan breng ik die door met mijn vrienden.

Waar heb je nog meer ingespeeld en ben je binnenkort nog ergens anders op het witte doek te bewonderen?
Ik heb in ‘Seinpost Den Haag’ gespeeld en ik ben binnenkort te zien in de film ‘Altijd Zondag’ en in de film ‘Toen was geluk nog heel gewoon’.

Ga je zelf naar de afleveringen van Doris kijken?
Ja natuurlijk!!! Ik ga elke aflevering met een grote groep vrienden voor de tv zitten kijken!

Wat vinden je vrienden en familie ervan dat je op tv te zien bent?
Ik denk dat ze het net zo gaaf vinden als ik zelf. Vooral mijn moeder, die vindt het af en toe nog leuker dan ik zelf.

Wat zou je in de toekomst nog graag willen doen?
De Toneelschool, en als het kan een tweede seizoen van Doris natuurlijk!

Tekst: Chantal Bolleman

Lees ook:Interview met Pauline Weuring van Uit Paulines Keuken
Lees ook:Interview met Jai & Cassius van B-Brave
Lees ook:Twitter interview met John Green
Lees ook:The Next Pop Talent met Xander, Glennis, Stacey en Ruud
Lees ook:Rihanna breekt interview abrupt af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>