Twitter interview met John Green

John Green de schrijver van het boek The Fault in Our Stars gaf afgelopen week een interview via Twitter. Om 00.00 precies konden genodigden zijn of haar brandende vraag afvuren op de schrijver. Meiden.blog was een van de genodigden. Uit de vragen kwamen een paar leuke weetjes en antwoorden voort.

 

De leukste weetjes en antwoorden:

John: ‘Ik hou van Natt Wolff, het is echt een goede acteur en geweldige vriend. Ik kan niet wachten om weer met hem rond te hangen terwijl we Paper Towns filmen.’

In de film is er een scene waarin Shai een Venn diagram briefje stuurt naar Ansel. Dit heeft Shai echt geschreven, het is haar handschrift.

John gebruikt overal in zijn boeken de kleur paars.’Hazel heeft een paarse BH, iedereen in mijn boeken heeft een paarse BH. En ik heb geen idee waarom, want het is niet zo dat ik paars heel leuk vind.’ De echte verklaring kan John dus niet geven.

‘De ogen van Shailene zijn zo mooi. Het is zoveel van Hazel dat herkenbaar is in haar ogen. Het talent van Shailene is bijna superieur,’ aldus John.

Wist je dat alle interieur scenes die zijn opgenomen in Amsterdam eigenlijk gefilmd zijn in Pittsburgh Pennsylvania?

John was erg emotioneel tijdens het filmen van de film. Hij heeft bijna elke dag gehuild tijdens de opnames en dat was bijna twee maanden lang.

Hij heeft ooit het zinnetje ‘Ik zou nu nooit meer een moeder zijn’ gehoord en sinds die dag kon hij het niet meer vergeten en heeft hij dat gebruikt in zijn boek.

Lees ook:Nieuwe film van John Green
Lees ook:Interview met Jai & Cassius van B-Brave
Lees ook:Interview met aanstormend talent Tarik Moree (uit Doris)
Lees ook:Kate Perry over haar knipperlichtrelatie met John Mayer
Lees ook:Interview met Pauline Weuring van Uit Paulines Keuken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>