Getest: oogschaduw Oriflame Gold

De afgelopen anderhalve week heb je steeds kunnen genieten van de producten van Oriflame Gold. Vandaag alweer het laatste item: de trio van oogschaduw. Dit maakte de Gold collectie helemaal compleet. Leuk om als cadeautje te geven of gewoon zelf te houden .

De oogschaduw bestaat uit vijf verschillende kleurtjes in verschillende potjes. Het is dus geen palet met oogschaduw. Dit is wel fijn, want zo breken ze niet en heb je altijd de juiste kleur bij de hand.

De oogschaduw heeft net als de rest van de collectie een zwarte dop met gouden embleem. De verpakking is goud met zwarte letters. Daar staat op Luminious Cream, Eye Shadow, 4,5 gram.

Er zit een zwart kwastje bij zodat je de oogschaduw makkelijk kunt aanbrengen. Geen geknoei dus. Wel zo prettig. Omdat de oogschaduw in een klein potje zit kun je het ook nog eens heel makkelijk meenemen naar school, in de trein of zelfs met uitgaan.

De oogschaduw blijft bijna de hele dag zitten. Door de glitters die in de oogschaduw verwerkt zijn, krijgen je ogen net een extra sparkeling. Als je het aanbrengt zie je ook echt dat je wat ophebt. Het is een soort mousse-achtige oogschaduw. Het brokkelt dus niet af als je het opbrengt. Bij mij zat het er na vier uur nog steeds goed op. Het was wel wat lichter geworden, maar het zat er nog steeds goed op. Ik ben erg blij met deze oogschaduw want hij is zo leuk voor de aankomende winter periode. De glitters doen me namelijk echt denken aan de kerst en oud en nieuw. Maar ook om lekker op te vallen in de discotheek.

Lees ook:Getest: Oriflame Giordani Gold Eua de Parfum
Lees ook:Getest: Giordani Gold mascara
Lees ook:Blue jeans oogschaduw van Gosh getest
Lees ook:Meidenblog test Oriflame Giordani Gold Voluptuous Lipsticks
Lees ook:Getest: Oriflame nagelverzorgingsproducten The ONE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>