Getest: Giordani Gold mascara

Er is al eerder over de Oriflame gold collectie geschreven. Vandaag bespreken we de mascara van Giordani Gold. Een fijne mascara die snel en makkelijk aan te brengen is, zonder geknoei. Hieronder lees je alle ins en outs. Oh ja, ik ben niet heel erg goed in selfies maken..

 

 

 

Zoals ik al zei ben ik dus niet heel goed in selfies maken. Ik heb geprobeerd zo goed mogelijk mijn wimpers op de foto te zetten, maar echt een kei ben ik daar niet in. Maar dat maakt ook niet uit, want het gaat tenslotte om de mascara.

Een goede mascara zoeken is altijd een hele klus want je weet nooit wat er nou precies bij je wimpers past. De mascara van Oriflame, de Giordani Gold is erg fijn en spreid mijn wimpers goed. Van mezelf heb ik best lange wimpers en door deze mascara aan te brengen lijken mijn ogen nog veel zwarter en opener. En dat op een goede manier.

De mascara is zwart van kleur en dat zie je ook heel goed op je wimpers. Je krijgt meteen een open en frisse blik. Het enige wat bij mij soms misging was als ik het op mijn onderste wimpers aanbracht. Bij de aanzet werd het dan net iets dikker dan aan het einde. De mascara blijft heel goed zitten en loopt niet uit. Ik heb het er verschillende keren onder de douche afgehaald en dat gaat heel goed. De mascara laat goed los als je je ogen schoonmaakt, zonder dat daar wimpers bij meekomen. Want dat wil ook nog wel eens gebeuren.

Nog iets heel belangrijks! Hij klontert niet en dat is toch wel een heel groot voordeel. Ook al smeer je er drie lagen op. De mascara gaat niet klonteren. Het zorgt er alleen maar voor dat je wimpers nog verder gespreid worden. Het borsteltjes is erg fijn in gebruik en zacht voor je wimpers. Als ik het ‘s ochtends op doe dan zit het er ‘s avond nog steeds hetzelfde op. Een goed werkende en fijne mascara.

De verpakking van de mascara is glamourachtig. Een goud doosje met daarin een zwarte mascara met gouden letters. Leuk voor onder de kerstboom toch? Ja, oké het is misschien nog een beetje vroeg voor kerstgedachtes. Kortom een aanrader.

Lees ook:Getest: Oriflame Giordani Gold Eua de Parfum
Lees ook:Meidenblog test Oriflame Giordani Gold Voluptuous Lipsticks
Lees ook:Getest: Giordani CC cream
Lees ook:Getest: oogschaduw Oriflame Gold
Lees ook:Getest: mascara perfect definition No.05 van Sante

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>