Getest: Oriflame nagelverzorgingsproducten The ONE

Je kon al eerder lezen over de nieuwe lijn van Oriflame. The ONE is een complete lijn met nagelverzorgingsproducten voor gezonde, sterke en mooie nagels. Speciaal voor meiden.blog zijn de verzorgingsproducten getest. Kijk snel mee, want niet iedereen is geboren met geweldige lange en sterke nagels. 

De lijn bestaat uit vier soorten nagellak, een nagellak remover, nagelriem crème en scrub. Ze hebben allemaal en andere kleur en functie. De roze is de growth booster, deze breng je twee keer per dag aan. Licht paars is de nail brightener, die verheldert de nagels. De gele nagellak is een conditioner. De beige nagellak zorgt ervoor dat je nagels sterker worden.

Ik heb alle producten elke dag gebruikt. Ik ben niet geboren met mooie en gezonde nagels dus ik was erg benieuwd naar het resultaat. Na een week intensief deze producten te hebben gebruikt, kan ik zeggen dat ik weer witte randjes krijg. En dit veel sneller dan wanneer ik er op wacht zonder deze producten. De scrub is erg fijn want die zorgt ervoor dat de losse velletjes bij mijn nagelriemen verdwijnen. De nagellak remover verwijdert nagellak en droogt daarna mijn nagels niet uit.

Ik begin elke dag met de scrub, daarna breng ik de growth booster aan. Deze moet je twee keer per dag aanbrengen. Ik deed het meestal ‘s ochtends en ‘s avonds. Daarna gebruikte ik de nail food, nail brightener en nail shield. De nail shield blijft zeker wel anderhalve week zitten zonder af te brokkelen.

Alle producten ruiken daarnaast nog eens erg lekker en zijn makkelijk in gebruik. De kwastjes zijn groot genoeg om meteen mijn hele nagel mee te nemen. Erg handig, want zo is er geen geknoei met dat ik buiten de randjes zit. Normaal heb ik snel scheurtjes en haken. Ik heb nu al zeker anderhalve week geen last van haakjes doordat mijn nagels afbreken.

De set is erg fijn in gebruik, ruikt lekker en naar mijn eigen ervaring werkt het goed voor mijn nagels.

Zoals je ziet zijn mijn nagels redelijk licht en krijg ik lichte randjes. Mijn nagels groeien nooit heel hard dus dit is al een heel verschil.

The ONE is een erg fijne verzorgingslijn voor je nagels.

 

Lees ook:The ONE nagelverzorgingsproducten van Oriflame
Lees ook:Getest: Oriflame Giordani Gold Eua de Parfum
Lees ook:Getest: oogschaduw Oriflame Gold
Lees ook:Alessandro Nail Spa getest door @MeidenblogNL
Lees ook:Meidenblog test Oriflame’s Silk Beauty Sun Glow producten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>