Getest: Oriflame Giordani Gold Eua de Parfum

Oriflame heeft naast een compleet nieuwe nagelverzorging ook een nieuwe Gold lijn gelanceerd. Giordani Gold is een exclusieve lijn binnen de Oriflame collectie. De producten zijn super chique en gepresenteerd in mooie, stijlvolle en goudkleurige verpakkingen. Dit straalt toch alleen maar chiqueheid uit? Vandaag kun je lezen over de nieuwe parfum; Miss Giordani. Mmm…

Wat een sprookjesachtig flesje. Chique, vrouwelijk en erg feestachtig. Het was echt een plaatje om deze parfum uit de verpakking te halen. Je hebt, om lekker te ruiken, niet meer dan twee spuitjes nodig en dan blijft de geur een hele tijd hangen. Na een middagje is het wel een beetje vervaagd dus dan kun je nog wat opspuiten om de geur weer heel goed te ruiken.

De parfum, en zowel het flesje zijn echt een verrijking om naar te kijken. Het lijkt net of hij rechtstreeks uit een tv-commercial komt. De naam Miss Giordani, komt vanuit de Italiaanse levensstijl.

De parfum bestaat uit witte grapefruit, bergamot en mangosorbet. Het hart bevat Pondicherry peper, zonnige nerolibloem, witte pioen en fresia. Dit zegt je misschien niet zoveel, maar het heeft een zoete, zwoele geur. Een parfum die overdag naar school of werk heel goed te dragen is. Als je ‘s avonds nog een leuk feestje hebt is deze parfum helemaal geschikt. In het begin ruikt hij soms wat sterk maar dit vervaagt snel en daarna houd je een hele fijne subtiele geur over. Het ruikt een beetje noot- bloemachtig. Echt een fijne parfum. Heel handig in gebruik en overal mee naar toe te nemen. Kortom, meiden.blog is fan!

Deze week volgt: CC-cream, glinsterende oogschaduw en de nieuwe mascara.

 

Lees ook:Getest: Giordani Gold mascara
Lees ook:Meidenblog test Oriflame Giordani Gold Voluptuous Lipsticks
Lees ook:Getest: oogschaduw Oriflame Gold
Lees ook:Review Oriflame parfum ‘So Fever;
Lees ook:Getest: Giordani CC cream

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>