Filmpje DIY: water nagellak

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende manieren waarop je jouw nagellak kunt aanbrengen. Je kunt het door middel van plakband doen of door het tekenen van figuurtjes. Maar er is nu ook een nieuwe manier. Door middel van water kun je verschillende figuren op je nagels aanbrengen, in onderstaande filmpje wordt laten zien hoe je dat het beste kunt doen.

Veel succes.

Lees ook:Deze bizarre bikini lost op in water
Lees ook:DIY: Ibiza armbandjes maken
Lees ook:DIY: homemade Pizza
Lees ook:DIY: haarmasker maken
Lees ook:DIY: opbergpotten maken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>