DIY: opbergpotten maken

Heb je ook vaak zoveel etenswaren die maar ergens rondslingeren in de kast? Heb je nooit plek in je kast omdat alles vol ligt met zakjes, pakjes en onhandige doosjes? Dan is er nu een oplossing voor. Maak zelf opbergpotten van oude verpakkingen. Wel van glas overigens. Dit gaat namelijk een stuk langer mee. Het scheelt ruimte in je kast en de rotzooi is verdwenen.

Ja, dit klinkt echt simpel als wat en.. ja dat is het eigenlijk ook. Als je nou precies wil aangeven wat waar inzit dan is het leuk om schoolbord verf te halen. Verf een kleine strook op de pot en laat het drogen. Koop wat schoolkrijtjes en schrijf op je pot. Het is ook mogelijk om er met whiteboard markers op te schrijven. Staat misschien wat minder leuk, maar is wel heel simpel.

Verzamel of koop wat potjes met verschillende groten. Vaak kun je als je langsgaat bij restaurants, de buren of je opa en oma genoeg glazen potten verzamelen. Haal de oude stickers eraf en laat ze even drogen. Je kunt ze ook gewoon opvrolijken met leuke stickers en er zelf opzetten wat het is. Deze kun je dan altijd nog eraf halen als je er weer een ander product in doet.

Lees ook:DIY: jurkjes maken van mannenkleding
Lees ook:DIY: Ibiza armbandjes maken
Lees ook:DIY: haarmasker maken
Lees ook:DIY: taai taai trifle maken
Lees ook:DIY: homemade Pizza

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>