Peachy look met INGLOT’s nieuwste make-uplijn (1)

INGLOT 1Een tijdje geleden was blogger Irene Groenink aanwezig bij het zogenaamde high summer event van INGLOT. Misschien herinner je je het verslag nog wel. Daarin beloofde Irene aan de slag te gaan met de nieuwe producten van het cosmeticamerk en haar ervaringen en experimenten met jullie te delen. Vandaag laat ze jullie haar snelle, zwoele peachy look zien.

In de zomer draag ik het liefst zo min mogelijk make-up. Ik vind het een vies idee dat mijn make-up samensmelt met zweet als ik in de zon lig. Natuurlijk heb je daar allerlei middeltjes voor om dat tegen te gaan, maar dan kom ik gelijk bij mijn tweede argument, namelijk dat ik het ook gewoon móóier vind om minder make-up te dragen in de zomer.

Met dit in mijn achterhoofd, ben ik aan de slag gegaan met een aantal nieuwe producten van INGLOT, te weten de oogschaduw, de poeder en de blush. Ik wilde iets simpels creeëren en iets natuurlijks. Zo’n look waarbij je haast zou denken dat je geen make-up op hebt, maar waarmee je tóch net een klein beetje meer opvalt. Mijn snelle, zwoele peachy look werd hiervan het resultaat:

Stap 1: Ik heb géén BB cream of foundation gebruikt als basis. Expres niet, zodat mijn huid gewoon kan ademen. Kleine oneffenheden die mij écht stoorden, heb ik verdoezeld met een concealer.

Stap 2: Ik heb de glimmende delen van mijn gezicht (voorhoofd, neus en kin) voorzien van wat poeder.

Stap 3: Op mijn jukbeenderen heb ik de blush aangebracht. Het mooie van deze blush, is dat je ervoor kunt kiezen om de kleuren apart van elkaar te gebruiken, of om ze gewoon te mengen. Ik heb voor dit laatste gekozen. Dan krijg je een iets meer bronzig effect.

Stap 4: Op het bewegend ooglid, onder mijn oog en in mijn ooghoek heb ik de lichtste oogschaduw aangebracht.

Stap 5: Op het bewegend ooglid, over de lichte oogschaduw, heb ik de iets donkerdere, licht oranje tint oogschaduw aangebracht.

Stap 6: De op één na donkerste tint heb ik in mijn arcadeboog aangebracht. Zo creëer je een beetje diepte.

Stap 7: In het midden van het bewegend ooglid heb ik een rode stip neergezet.

Stap 8: Als laatste heb ik alles een beetje geblend met een speciale kwast. Ta-daa, klaar om de deur uit te gaan!

Volgende week ga ik aan de slag met een iets wat meer heftige look. Houd Meiden.blog.nl in de gaten!

Tekst: Irene Groenink

 

 

Lees ook:Calvin Klein lanceert dit najaar make-uplijn
Lees ook:College-look met nieuwste trend make-up Essence
Lees ook:Jungle fever-look met nieuwste herfst make-up Bourjois
Lees ook:Ontdek kleurrijke limited edition make-uplijn van CK One
Lees ook:INGLOT’s High Summer Event (met veel foto’s!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>